Patchowy zarót głowy.
|
13-12-2011, 17:10,
|
|||
|
|||
Patchowy zarót głowy.
Witam wszystkich którzy znajdują się na forum.
Chciał bym się dowiedzieć czy coś zmieniło się w multiplayer (Bardzo długo nie grałem w terrarie ci co mnie pamiętają to gratki ^^) Mianowicie zacząłem grać z kolegą i kilka rzeczy które zauważyłem to pasywna regeneracja zdrowia, chyba rzadsze Terra-Serca ale zgaduję, że to moje urojenia :>. Ogólnie jaskinie są jakieś większe i wogóle ![]() Jak na razie głównie chcę wiedzieć co się zmieniło w tej fazie gry, gdzie mamy już meteoryt powoli wybieramy się do piekła. Czy są jakieś duże zmiany które powinienem zauważyć? Aktualnie zadziwił mnie tylko demonit do wykopania ale to szczegół. I troszkę skubnąłem informacji o 1.1 i TROSZKĘ się zdziwiłem... To co ujrzałem było min. harde, kiedyś molten armor był najlepszy a teraz widzę tu, rany tyle zmian, że głowa boli. Więc powiedzcie co się istotnego zmieniło co powinienem wiedzieć. Pozdrowienia dla Karguela i Tabq ![]() Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
viewtopic.php?f=5&t=418 |
|||
13-12-2011, 17:53,
|
|||
|
|||
RE: Patchowy zarót głowy.
Cytat:Więc powiedzcie co się istotnego zmieniło co powinienem wiedzieć.Prosta odpowiedź: Wszytko! Lepiej jak sam tego wszystkiego doświadczysz, na pewno będziesz miał mnóstwo zabawy odkrywając co się stanie po wrzuceniu guide voodoo doll do lavy ![]() Dzięki za pozdrowionka ;> |
|||
13-12-2011, 18:07,
|
|||
|
|||
Dobra zobaczymy co tam naszykowali w tym 1.1 ;f
Boje się tylko co się stanie z tą laleczką, jak ostatnio wchodziłem to to Vodoo dopiero weszło i tylko zabijało Guide więc nie wiem czego się spodziewać ![]() I coś mi się zdaje, że nieco więcej idzie meteorytu, bo z dwóch miałem z kolegą razem prawie 2x 99 :> I czy na aktualną chwile meteor set 120 HP (Ew. trochę urośnie) i kolega który aktualnie ma Silver Set, ale zbieramy na Nightmare wystarczy do zwiedzania piekła ? Boję się bo mogli tam dodać jakieś groźniejsze moby itd. . No to czekam na odpowiedzi :> Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
|||
13-12-2011, 22:29,
|
|||
|
|||
Polecam uzbierać Necro Armor. W takiej zbrojce już na spokojnie sobie poradzisz
![]() |
|||
14-12-2011, 17:16,
|
|||
|
|||
O <cenzura> co to było ?!
Przypadkowo ta lalka wpadła do lawy i jakieś coś się nam ukazało. CO TO JEST ?! Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
|||
14-12-2011, 19:00,
|
|||
|
|||
Wall of Flesh - Ściana mięsa
Robi wrażenie, nie? ;> |
|||
14-12-2011, 19:06,
|
|||
|
|||
Nooo trochę wrażenia robi O.o
Coś się stanie jeśli nas pozabijał jak kaczki ![]() Wróciliśmy do piekła i go nie było to błąd czy trzeba go again przywołać ? Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
|||
14-12-2011, 19:46,
|
|||
|
|||
Można go jeszcze raz przywołać po prostu wrzuć laleczkę do lawy jeszcze raz :p
|
|||
14-12-2011, 19:47,
|
|||
|
|||
Tylko musisz miec Guida w którymś z domków.
|
|||
16-12-2011, 19:12,
|
|||
|
|||
Wiecie co jest najlepsze?
Ja dopiero po kilku dniach gry na 1.1 zauważyłem, że w piekle są Demony zwykłe i Voodoo Demony ? ![]() Dzięki Bogu, jest ich na prawdę dużo. Prawdę powiedziawszy jest ich więcej niż potrzeba. p.s. Czy na hard-mode (po zabiciu WoF) można jeszcze raz przywołać WoF tylko jakis trudniejszy ? Tego nie sprawdzałem. ![]() Chcesz śledzić nowości dotyczące Terrarii ? --> http://www.terrariahq.pl Chcesz wiedzieć co można w grze znaleźć, zrobić, osiągnąć ? --> http://wiki.terrariahq.pl |
|||
16-12-2011, 20:16,
|
|||
|
|||
Można przywołać, tyle, że będzie on taki sam jak przed hardmode.
|
|||
23-12-2011, 20:00,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2011, 20:05 przez asybealeson.)
|
|||
|
|||
W TERRARII 1.1 dodano takie rzeczy jak :
-PONAD 200 nowych itemow, -36 nowych MOBKOW -Kilka nowych biomow -Nowe bossy takie jak: -The Twins (Ulepszona wersja Eye of Cthulhu) -Destroyer(Mechaniczny Eater of Words)(posiada az 80 000 hp) -Skeletron Prime(Mechaniczny Skeletron) -Wall of Flesh (posiada 8000 hp,po pokonaniu go automatycznie wlacza sie hardmod) Nowy mini-boss: Wyvern (posiada 4000 hp) Nowe NPC: Goblin Tinkerer-ulepsza nam bronie Wizard-pojawia sie gdy pokonamy Wall of Flesh... a i jescze jeden NPC Mechanic-kobieta w szelkach,u niej mozemy kupic takie rzeczy jak Switch ![]() Smaruj Rogala a jak nie to wypie*dalaj
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości