Liczba postów: 139
Liczba wątków: 13
Reputacja:
15
Od kiedy kupiłem sobie słuchawki i korzystam z karty dźwiękowej wbudowanej w płytę główną minimalizuje mi się BF3 i MOH warfighter, które jak wiadomo są na tym silniku.Mógłby mi ktoś poradzić co najlepiej zrobić w takiej sytuacji.Z góry dziękuje za pomoc.
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja:
179
A minimalizują się w jakimś konkretnym momencie? I czy tak poprostu same z siebie? Możesz spróbować innego wyjścia audio na komputerze?I czy problem występuje tylko w tych dwóch grach?
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 13
Reputacja:
15
Minimalizuje się różnie, ale rekord grania bez przeszkód to 10 min, minimalizuje się tylko w przypadku tych 2 gier.
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja:
179
03-11-2012, 19:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-2012, 19:39 przez SmellySocks.)
A sterowniki do karty audio masz poprawnie zainstalowane? I popróbuj odpiac słuchawki i bez dźwieku pograć, może to nie ich wina.
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Nie wiem czy to pomoże... Aczkolwiek czasami zdarza się, że sprzęt inicjuje "swoją" aplikację, która chodzi w tle (zazwyczaj powinieneś ją mieć po prawej stronie paska zadań, tam gdzie są te rózne ikonki obok daty i godziny). Może po prostu ta aplikacja i wspomniane gry "gryzą się" ze sobą? Sprawdzałeś, czy na pasku zadań po prawej stronie pojawiła ci się jakaś nowa ikona?