Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 52 53 54 55 56 ... 62 Dalej »

Cześć ^^
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Cześć ^^
Enygma Offline
Płokemon ;)
*
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 6
Reputacja: 6
14-11-2012, 15:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2012, 15:40 przez Enygma.)
Witam wszystkich! Imię me Dariusz, mam 24 latka.
Zdecydowanie nie stąpam twardo po ziemi. Mam duże zamiłowanie do fantazjowania i fantastyki. Interesuje się również funkcjonowaniem człowieka w kontekście społecznym.
Mam też duże zamiłowanie do gier video, zwłaszcza sobie upodobałem tytuły kładące nacisk na fabułę (Dragon Age, Mass Effect). Obecnie gram jeszcze w Guild Wars 2 na serwerze Blacktide. Znaczną cześć mego hobbystycznego życia zajmują też Pokemony. Prowadzę kanał na YT gdzie pokazuje czasem jakieś własne walki (z PL narracją, niestety jakość obrazu paskudna) oraz rozwijam projekt Tin Tower, będący stroną (ta ciągle w budowie) i forum dedykowana dla pokefanów ukierunkowanych na gry oraz aspekt WiFi (turnieje, poradniki, analizy poków, strategie i takie tam).

www.tintower.pl
http://www.youtube.com/user/enygma4679/v...rid&view=0

(Reklamy umieszczam za wiedzą i zgodą Archona).

Na forum trafiłem dosyć spontanicznie i przypadkowo, nie udzielam się na żadnym innym związanym ogólnie z grami, więc myślę że to tutaj pozostanę.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
dzej Offline
VIP
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 27
Reputacja: 195
14-11-2012, 15:56
Można się dowiedzieć coś więcej na temat twojego zainteresowania funkcjonowaniem człowieka w kontekście społecznym ?Smiling Psychologia społeczena? Więzi, rodzina, mowa ciała ? Może jakieś konkretne teorie albo autorzy ?Smiling Wybacz za nawał ale jestem socjologiem i lubię o tym pogadać.

p.s
Jeśli nazywasz się Dariusz to koniecznie musisz zacząć grać w League of Legends.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Enygma Offline
Płokemon ;)
*
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 6
Reputacja: 6
14-11-2012, 16:04
Co do zainteresowania „człowiekiem w kontekście społecznym” to mam magistra z Pedagogiki Społecznej, a kierunek wybrałem z względu na słabość do tematyki manipulacji, mowy ciała i mimiki. Ale interesuje mnie też aspekt filozoficzny i czysto psychologiczny. Wszystko to jednak sprowadza się do pytania: dlaczego człowiek podejmuje takie a nie inne decyzje. I to szukanie odpowiedzi na to pytanie prowadzi mnie przez szereg takich różnych dziedzin Grinning Dużą wage przykładam też do tematyki „innośći” jednostki względem grupy społecznej (to był temat mojej pracy).

Co do Lola, wiele osób mnie namawia. Jestem pewien ze jak zagram to przepadnę Winking Mam na oku jedną grę Smite. Jest to praktycznie klon Lola, tyle że z akcją ukazywaną z perspektywy trzeciej osoby (a taki widok preferuję).
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-05-2025, 00:10 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.