Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Mobilnie › Android v
« Wstecz 1 2 3 4 5

Sony Xperia P ,czy S
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Sony Xperia P ,czy S
Krystek877 Offline
Pong
*
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
24-01-2013, 23:13
Witam, czy ktoś mógłby mi doradzić (najlepiej posiadacz) który telefon najleipej wybrać Sony Xperia S, czy Sony Xperia P, bardzo prosze o porady...
Szukaj
Odpowiedz
97mat Offline
Pong
*
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
26-01-2013, 12:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2013, 12:16 przez 97mat.)
Akurat mam xperie p i jestem zadowolony z tego zakupu(nową kupiłem za 1150zł, tydzień po premierze). Wiele osób narzeka na żywotność baterii, ja nie narzekam. Przy normalnym użytkowaniu(internet, gry, dzwonienie itp.) tego telefonu muszę go ładować tak co 2 dni. Wszystko w xperi p jest ok. Inną wadą jest brak slotu kart micro sd. Jednak 16gb(w praktyce 12gb) wystarczy na wszystko, gorzej już z wgrywaniem na xperie p filmów. Z własnego doświadczenia z tym telefonem, mogę go z czystym sumieniem polecić. Aparat świetny 8mpx(z matrycą się nie orientuje), gra czysty, głośny dźwięk i nie jest zrobiony z plastiku jak samsungi, przez co się nie rysuję.
Jednak jeśli masz do wyboru xperie p albo s, cena nie gra roli, a specyfikację są dla ciebie ważne. To bierz xperie s.
Z prostych powodów:
- lepszy aparat(12 mpx)
- lepszy procesor (2 x 1,5ghz)
- większy ekran
- jest to model flagowy, więc pewnie będzie częściej aktualizowany software
Szukaj
Odpowiedz
Adeq Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 3
30-01-2013, 21:47
Xperia S bez wątpienia jest lepszym smartfonem, patrząc na specyfikację obu urządzeń S'ka ma ekran w rozdzielczości 720x1280, qualcomma 2x1,5GHz z GPU Adreno 220 (raczej każda gra na tym odpali bez problemu), pamięć 32gb więc o miejsce bać się nie należy, aparat 12mpx

różnice względem P są duże więc wybór będzie oczywisty
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 04-07-2025, 15:53 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.