Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 17 18 19 20 21 22 Dalej »

Urodzinowy World of Tanks
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Urodzinowy World of Tanks
Miya Offline
Zabójca Snów
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 4
Reputacja: 0
21-03-2013, 00:06
W dniu 20.03.2013 Watgaming.net ogłosił kolejny z często przewijających się konkurów. Ten akurat wymaga niemałej kreatywności, zaangażowania i, kto wie, czy nie nakładu finansowego. Przedmiotem konkursu jest wyłonienie najlepszej z nadesłanych na adres firmy... Kartek Urodzinowych!

Drugie Urodziny World of Tanks!

Pomyślałem sobie, że moglibyśmy powymieniać się pomysłami i pochwalić wykonanymi już pracami. Konkurs rozpoczął się dziś, więc tworzyć jeszcze nie zacząłem, ale planuję zrobić kartkę w stylu książeczek dla dzieci z lat 80. - z każdych rozłożonych dwóch stron będzie rozkładać się mini makieta czołgu, mapy, czegokolwiek.

Dodatkowo, dobrze by było, aby temat ten posłużył jako ewentualne FAQ. Pierwszy problem jaki przyszedł mi do głowy to język - po zapoznaniu się z regulaminem, nie znalazłem informacji o tym, w jakim języku mają być przesłane życzenia. Skąd ta wątpliwość? Kartki wysyłamy na adres we Francji Smiling.
[Obrazek: fs.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 17-06-2025, 21:58 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.