Liczba postów: 35
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Mam problem z komputerem. Postanowiłem dołożyć drugi dysk. Kupiłem dysk od kolegi. Dysk był teorytycznie pusty, był tam jednak Windows. Włączyłem komputer i Bios zaczął piszczeć. Odłączyłem drugi dysk wszystko działało bez problemu. Potem odłaczyłem mój dysk i podłączyłem drugi . Windows uruchomił sie bez problemu ale nie działały ani myszka ani klawiatura. Potem z powrotem podłaczyłem mój i znowu piszcał Bios. Teraz na żadnym dysku nie włącza sie komputer tylko Bios cały czas piszczy. Co to moze być??
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
(02-04-2013, 13:23)Bagiet napisał(a): Mam problem z komputerem. Postanowiłem dołożyć drugi dysk. Kupiłem dysk od kolegi. Dysk był teorytycznie pusty, był tam jednak Windows. Włączyłem komputer i Bios zaczął piszczeć. Odłączyłem drugi dysk wszystko działało bez problemu. Potem odłaczyłem mój dysk i podłączyłem drugi . Windows uruchomił sie bez problemu ale nie działały ani myszka ani klawiatura. Potem z powrotem podłaczyłem mój i znowu piszcał Bios. Teraz na żadnym dysku nie włącza sie komputer tylko Bios cały czas piszczy. Co to moze być??
Człowieku co ty robisz. Ja bym zrobił tak:
-Podłączył dysk na USB do innego kompa i go wyczyścił
-Podłączył oba dyski i postawił na nowo system
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają,
Iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają!"
Mikołaj Rej
Liczba postów: 294
Reputacja:
120
No i sprawdź w Biosie jak ci te dyski wykrywa bo możliwe że zworki będziesz musiał przekładać
Reputacja:
0
Tylko że Bios na dwóch dyskach sie nie chce nawet włączyć.
Reputacja:
0
Działa wszystko. Dzieki wszystkim a w szczególności Yamny.