Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 16 17 18 19 20 ... 22 Dalej »

Lista powszechnych poglądów gamingowych
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Lista powszechnych poglądów gamingowych
Gurgie Offline
Kapłan Nintendo
Liczba postów: 310
Liczba wątków: 37
Reputacja: 66
08-04-2013, 15:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2013, 16:39 przez Manga Ryu.)
Witam, jako iż mnie się oskarża o trollowanie jak piszę o swoich gustach, zróbmy może listę powszechnie tutaj akceptowanych poglądów - które konsole są dobre? Które gry są dobre? Co jest dobrego w gamingu? Jakie gatunki są najlepsze? Na bazie czego oceniać jakość? Co ma każdego obrzydzać?

PS Nie chce by brzmiało to jak smutek, potrzebuje wydobycia informacji na temat publicznych, poprawnych poglądów gamingowych.

Zaznaczę tylko, że:
"§2. Treści zabronione
W postach, profilach, avatarach, sygnaturach i shoutboksie nie można zamieszczać treści:
...
3. Propagujących fanbojstwo i obrażanie gry XXX lub platformy XXX lub ich fanów. Witamy fanów, żegnamy fanbojów."

I jeśli temat nie będzie miał cech dyskusji na poziomie, zostanie zamknięty, a fanboje otrzymają swoje upominki.
~Manga

Szukaj
Odpowiedz
Manga Ryu Offline
Homig z Ruszczkom
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 9
Reputacja: 39
08-04-2013, 16:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2013, 16:37 przez Manga Ryu.)
Gurgie, nie wiem czy ten temat ma jakikolwiek sens: zaraz się zlecą fanboje tej czy tej platformy i będzie wzajemne wylewanie pomyj. Podoba Ci się Sonic (Sonix? Grinning)? Graj w niego, jeśli daje Ci to frajdę- dla Ciebie może być to super gra, inni mogą uważać całą serię za gnioty. Co z tego? Czy to, że ktoś nazwie Twoją ulubioną grę "crapem" zmieni Twoje myślenie o niej? No właśnie.

Kolejne pytania, które zadałeś, mają sporo sensu. Co jest dobrego w gamingu? Mi zawsze granie dawało sporo frajdy, a że grałem przeważnie w jakieś RPGi, gdzie fabuła raczej była dość ważna- pozwalały przeżywać ciekawe historie. No i nauczyłem się angielskiego grając w gry.

Jakość gry najlepiej ocenić... według własnego gustu, bo dla mnie, Ciebie czy Archona coś będzie super, a Stivi, Dorian czy supaplex powiedzą, że to crap. I znowu- czy to coś zmieni?

Wypowiedz się dodatkowo w tym temacie, bo nieładnie zakładać wątek i nic nie powiedzieć.

T@RCZ@
Wejdź na Mangowego bloga: Worek Ryżu!
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 16-06-2025, 19:28 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.