Liczba postów: 4
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Nie łatwiej było skopiować Armę II CO?
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 8
Reputacja:
5
Zapowiada się ciekawie. Wie ktoś kiedy ma wyjść?
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Spory czas temu kupiłem Arma II specjalnie dla DayZ mod. Początki Moda też nie były za kolorowe, były one strasznie zbugowane dodatkowo problem z FPS.. ALE z czasem byłem zaskoczony graniem na "modach w modzie" (DayZ Overwatch, DayZ Epoch, Dayz Breaking Point itp.) więcej przedmiotów, wciąż zbugowane ale nie tak mocno jak wcześniej i do tego FPS nie są takie niskie. Kilkanaście dni temu na platformie STEAM ukazała się DŁUGOOOO oczekiwana wersja DayZ Standalone "ALFA ?!" Więc poszedłem sobie dorobić i postanowiłem kupić. Odpaliłem grę i byłem średnio zadowolony, stworzyłem postać, i ruszyłem w świat. jest wiele przedmiotów nieużytecznych jak na razie, nie dość, że zombie w mieście można policzyć na palcach jednej dłoni to jeszcze przez ściany przechodzi, są tylko 3 bronie.. mógłbym tak opowiadać o każdym szczególe ale pamiętajmy, że to jest ALFA. Producenci jeszcze nas zaskoczą, jestem pewny że to co jest teraz, to tylko kąsek tego czego dla nas szykują. Trzymam kciuki aby dużymi krokami dotarli do celu.