Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja:
223
O tak, jak co roku mamy zupełnie nowiuśki ociekający jedwabistością i najlepszymi pomysłami dodatek przynosząc całe DWIE NOWE BRONIE, które z pewnością wpiszą się w całe universum gry i bez nich już nigdy Call of duty nie będzie takie samo, a także dzięki nim będziecie rozpieprzać wszystkich na strzępy ( a w szczególności tych którzy nie płacą, na tych broń będzie otrzymywać jeszcze 20 damage, żeby se nie myśleli, że życie bez płacenia jest łatwe!). Ale co tam broń, ważne są mapy, tak niepowtarzalne i klimatyczne jak nigdy! Mamy FOG która nie widomo dlaczego wprowadza do gry jakiegoś dudusia z siekierą co miby ma tych całych gołstsów rozpieprzać, bo tacy są elitarni właśnie! Mamy BAYVIEW z niesamowitą kolejką którą możemy jeździć, bo przecież tak właśnie walczy się na teraźniejszych frontach! I co z tego, że to będzie najgorszy campspot w grze, bo każdy będzie chciał się tam wpierdzielić, ważne że nakręci sprzedaż! Ahhhhhh, jeszcze CONTAIMNET czyli mapa która w żaden sposób nie przypomina podobnej lokacji z MW2, ale nie jest oficjalnym remakiem, żeby se nie myśleli, że poszliśmy na łatwiznę! No i jak zwykle "urban łorfor" z którego jak zwykle skorzystają tylko snajperzy bo będzie można kampić w oknach... IGINTION? No tak, weźmy Złomowisko z MW2, pokażmy jacy jesteśmy kreatywni i zróbmy genialną przeróbkę łącząc mapę z niesamowitym "singleplayer activity" które będzie odpalane raz na 30 rozgrywek... i jeszcze ta mapa wybrana przez fanów, pewnie dlatego, że nie dało się grać na pełnym serwerze, bo miała 5mx5m... ale teraz największa innowacyjność tego roku, która zmieni oblicze dodatków do Call of Duty! Kampania, która będzie kompletna dopiero wtedy, kiedy kupisz wszystkie 5 dodatków! Zawsze na to wszyscy czekali...
I tak, ten komentarz jest bezsensowny, bo i tak dodatek się sprzeda i tak jak w tamtym roku całe season pass będzie wielkim sukcesem :P Oby tegoroczne Call of Duty zaskoczyło czymś pozytywnym...
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja:
38
Ja pierdziele, zastanawiam się co ci kretyni jeszcze wymyślą. Kupiłbym chętnie jakieś "nowe" Call of Duty, gdyby powrócili do 2 wojny światowej (albo dali I, wtedy by było wesoło). Nie żeby nie było, grałem w kampanie w częściach po World at War, i niech ktoś mi powie po kiego grzyba strzelam, i do kogo? Bo już się pogubiłem.
Liczba postów: 117
Liczba wątków: 18
Reputacja:
56
Call of Duty: Ghosts to jedna, wielka porażka. DLC to kolejny skok na kasę (co jest chyba oczywiste), ale na pewno go nie zakupię (mimo, że jestem wielkim fanem serii). Mam nadzieję, że Treyarch wyda w następnym roku CoD'a z tematem Drugiej Wojny Światowej. Ludzie chcą (w moim odczuciu) postrzelać do nazistów, a nie bawić się w bieganie z psem/wilkiem po wielkiej mapie w trybie multi (kampania w Ghostsach nie jest warta odpalenia)