Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Sony › Playstation 3 v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 Dalej »

Ps plus a prędkość internetu
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Ps plus a prędkość internetu
Albert Pustelnik Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 5
Reputacja: 0
17-01-2014, 12:49
Witam Kissing
Mój problem polega na tym że chciałbym kupić sobie ps plus i korzystać z tych darmowych gier, tylko że jest taki problem że mam wolny internet 1mb, i tu rodzi się moje pytanie czy warto?
Czy zdażę ściągnąć jakiś tytuł przez noc, chociaż mam też możliowść 6mb internetu z neostrady jakis tam DSL, i czy ta prędkość będzie już wystarczająca dla komfortownego pobierania tych gier.
Z góry dziękuje za odpowiedź i chce przeprosić za chaotyczność tego pytania Smiling
Szukaj
Odpowiedz
UzeQ Offline
Orange Lightning! ZA ZA ZING!
**
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 6
Reputacja: 14
17-01-2014, 13:11
Oczywiście, że taka prędkość wystarczy. Sam przez prawie rok korzystałem z plusa z taką prędkością i nie było problemów. Większość gier z Plusa ma ok 3-5GB, więc spokojnie ściągną się przez noc. Przy większych tytułach być może trzeba będzie to rozbić na kilka dni. Ale tak czy siak warto. W końcu gry masz tak długo jak opłacasz abonament, więc nie ma pośpiechu.
[Obrazek: 595118.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
bleub Offline
VIP
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja: 100
17-01-2014, 14:57
Prosta matematyka - prędkość 1Mb/s daje jakieś ~430MB ściągniętych podczas godziny. Przez noc są więc szanse na zassanie tych 5-8 gigabajtów, choć może być ciężkawo. Mimo wszystko - serdecznie polecam całą usługę. Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Bezio22 Offline
Pong
*
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 7
Reputacja: 1
17-01-2014, 17:52
Bardzo polecam Plus'a usługa jest Genialna korzystam od początku jej pojawienia, i na prawde wyłapałem mase darmowych świetnych gier, a poza tym na Ps4 jest teraz już dla mnie wymogiem.
Co do prędkości powinnieneś dać rade przez noc coś pobrać, mój znajomy ma 2mb i przez noc udaje mu się bez problemu grę sciagnąć. Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 01-06-2025, 23:36 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.