Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 19 20 21 22 23 ... 62 Dalej »

Empajeru się melduje!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Empajeru się melduje!
EmpireAnts98 Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
27-02-2014, 01:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2014, 02:01 przez EmpireAnts98.)
Witam wszystkich, z tej strony EmpireAnts98.
Choć tak naprawdę nazywam się Kacper, to możecie mi mówić Empajeru, bądź Kacepru.

Arhn.eu poznałem poprzez YT, dosyć często widywałem ten kanał w polecanych, więc postanowiłem w końcu tam zajrzeć i jak się okazuje, zostać na dłużej.

Mam 14 lat, pasjonuje się muzyką, dubbingiem. Gram nieco na gitarze, śpiewam, tworzę fanowskie dubbingi. Mam przez to ogromną chęć dorwać się do jakiegoś dobrego mikrofonu, by móc robić nagrania lepszej jakości i z mniejszą ilością szumów.

A no tak, no i lubię gry komputerowe. Nie jestem jakimś wielkim znawcą wszystkiego, nie interesuje mnie większość hitów/znanych produkcji które wychodzą. Mam kilka ulubionych serii gier których się trzymam i tyle. Jestem szczególnie przywiązany do serii "Rayman" i "Sonic the Hedgehog", trzymałem się ich wcześniej i trzymać się będę dalej, na dobre i na złe. Oczywiście, nie jestem takim fanboy'em, żeby bezkrytycznie przyjmować każdą produkcję i uznawać ją za dobrą grę oraz drwić z każdego kto twierdzi inaczej. Nie trawię takich ludzi. Nie znoszę kiedy twórcy jakiejś serii zaczynają tracić przywiązanie do pewnych szczegółów, np. "No bo to platformówka, kto tu patrzy na fabułę" przez co gaszą potencjał serii.
Poza tym, lubię sobie czasem obejrzeć anime, ale mało która produkcja potrafi przyciągnąć mnie na dłużej.

Można powiedzieć że jestem Bronym, lubię, a raczej lubiłem, serial animowany "My Little Pony: Friendship is Magic". Wcześniej nieco bardziej lubiłem tą produkcję, ale przez to co teraz wyrabia się z serialem, wykorzystuję przydomek "Brony" głównie po to by jeździć na tzw. PonyMeety, w celu poznania kogoś nowego i wyjścia z nudnej rutyny życia.

Mam też dosyć (przynajmniej ja tak twierdzę) rozsądny stosunek do piractwa internetowego. Jeśli to co ściągnę jest złe, to usuwam i nie kupuję. Jeśli to co ściągnę jest dobre, to prędzej czy później, chętnie obciążę kieszenie autorów danego dzieła.

Jeśli chodzi o mój gust muzyczny, mogę słuchać wszystkiego co mi wpadnie w ucho. Ostatnio, dosyć często poznaję nowych kompozytorów/muzyków poprzez anime. Tak polubiłem zespół "Ali Project" który według mnie tworzy niesamowitą muzykę.

Jeśli chodzi o styl bycia, wiadomo, ważne by było co jeść i co nosić. Nie znoszę ludzi którzy uważają że im jest się bogatszym w używaniu wyzwisk, przekleństw, przemocy i bogatym ogólnie, tym jest się lepszym niż reszta świata. Niestety w moim otoczeniu znajduje się wiele takich osób, co jest trochę ciężkie do strawienia. Często ulegam pokusom, głównie żywnościowym, co nie skutkuje dobrze jeśli chodzi o moją wagę i wygląd. Nie znoszę męczyć się w sklepach z odzieżą, jedyne kryteria co do ubrań, to to by było mi w nich wygodnie i bym w nich nie zmarzł, wygląd niespecjalnie mnie obchodzi.

Prowadzę również działalność na YT, wrzucam tam moje dubbingi, parodie, wiele pierdółek tam można znaleźć. Link do kanału: http://www.youtube.com/user/EmpireAnts98

Na koniec podam wam kilka ulubionych gier, OST'ów i wykonawców.
Gry:
-Rayman 2
-Rayman 3
-Sonic Adventure DX
-Worms 2
-Worms 4
OST'y:
OST z One Piece
OST z .Hack//ROOTS
OST z .Hack//SIGN
OST z Rayman 2
OST z The Legend of Zelda: Ocarina of Time
Wykonawcy:
Zespół Behavior
Zespół Gorillaz

No dobra, trochę się rozpisałem. Tak na zakończenie powiem Administratorom serwisu, że zapoznałem się z całym regulaminem i postaram się do niego dostosować!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 20-06-2025, 08:26 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.