Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 18 19 20 21 22 ... 62 Dalej »

Witam wszystkich!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Witam wszystkich!
kamil.z7 Offline
Bazyl
**
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 17
Reputacja: 11
12-03-2014, 00:31
Witam wszystkich Forumowiczów! Moje imię to Kamil, rocznik '93, jestem z Gdyni a portal arhn.eu odkryłem przez przypadek na youtube około 2 lata temu. Na forum staram uaktywnić się dopiero od niedawna, zwykle występowałem w roli obserwatora, ale czasem warto się przełamać i coś napisać Smiling

Do kręgu moich zainteresowań zaliczyć można muzykę (głównie gitarową, również elektroniczną), dobre kino oraz gry PC i konsolowe, w ostatnim czasie głównie starsze tytuły.

Od około roku zbieram retro konsole, mam ich kilka w posiadaniu, jednak staram się poszerzać kolekcje jak najniższym kosztem, okazyjnie - ale jak to się mówi - chcieć, to móc! W mojej kolekcji znajduje się między innymi Atari 2600, Dreamcast, SNES, Mega Drive i inne nowsze (Wii Heart). W przyszłości może dodam jakieś zdjęcia pokoju jeśli będzie to możliwe Smiling

Pierwszą własną konsolę zakupiłem dopiero dwa lata temu, którą było właśnie Wii (wiem, dziwny wybór na startSmiling). Wcześniej grywałem głównie na PC, a na konsolach u znajomych i rodziny. Moje dzieciństwo wypełnione było sobotnim nałogowym oglądaniem Dragon Ball na RTL7 i graniem z kuzynem na PSX w Army Men i Spyro.

To by było na tyle, trochę mnie poniosło z tym tekstem.
Dziękuję bardzo całej ekipie za prowadzenie Waszego serwisu i forum, to jest dokładnie to czego poszukiwałem od dłuższego czasu!
Szukaj
Odpowiedz
slawi86 Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 1
Reputacja: 1
23-03-2014, 16:53
Bazyl! :P
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 02-08-2025, 19:31 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.