Siem
Mam na imie Oskar (ksywy brak) w internetach znany jako NWDon i lat mam prawie 18.
Pochodzę z Radomia (to pewnie dlatego nie jestem normalny
), a mieszkam w Ballymahon- taka wieś kolo Longford w Irelandii.
Kończę właśnie pierwszy rok studiów w Athlone IT na wydziale "Inżynieria elektoniczno-komputerowa" czy jakoś tak i może nawet mi się uda zdać
Przyznaje się do niechlubnej przeszłości pirata, ale od roku z hakiem (pirackim, heh taki sucharek) kupuje oryginalne gry, tak więc tytuły które znajdziecie w mojej kolekcji to zakupy z ostatniego roku.
Gram głównie na PC'cie, ale po wakacjach mam zamiar zainwestować trochę kasy w pokój i zrobić sb typowy Nerd Cave z plazmą, konsolami etc.
Nic więcej nie przychodzi mi do głowy to może teraz cos o moim sprzęcie
PC AMD x955/Gigabyte HD6870/8GB RAM przydał by mu się updejt, ale kasy szkoda
Xbox 360 Halo Edition
PSP 1004 Umarło tragiczną śmiercią. Wziąłem się za tuning hardware no i tak troszkę zepsułem...
PSP Street
PS2
W tym roku chce kupić
NESa
GameBoy'a
Sege Genesis
i zacząć kolekcje Retro, ale to wymaga sporo kasy wiec małymi kroczkami
To tyle chyba
NWWM
Mam na imie Oskar (ksywy brak) w internetach znany jako NWDon i lat mam prawie 18.
Pochodzę z Radomia (to pewnie dlatego nie jestem normalny

Kończę właśnie pierwszy rok studiów w Athlone IT na wydziale "Inżynieria elektoniczno-komputerowa" czy jakoś tak i może nawet mi się uda zdać

Przyznaje się do niechlubnej przeszłości pirata, ale od roku z hakiem (pirackim, heh taki sucharek) kupuje oryginalne gry, tak więc tytuły które znajdziecie w mojej kolekcji to zakupy z ostatniego roku.
Gram głównie na PC'cie, ale po wakacjach mam zamiar zainwestować trochę kasy w pokój i zrobić sb typowy Nerd Cave z plazmą, konsolami etc.
Nic więcej nie przychodzi mi do głowy to może teraz cos o moim sprzęcie
PC AMD x955/Gigabyte HD6870/8GB RAM przydał by mu się updejt, ale kasy szkoda

Xbox 360 Halo Edition
PSP 1004 Umarło tragiczną śmiercią. Wziąłem się za tuning hardware no i tak troszkę zepsułem...
PSP Street
PS2
W tym roku chce kupić
NESa
GameBoy'a
Sege Genesis
i zacząć kolekcje Retro, ale to wymaga sporo kasy wiec małymi kroczkami

To tyle chyba
NWWM