Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 12 13 14 15 16 ... 62 Dalej »

Osu!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Osu!
MrKawaii Offline
Pong
*
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
19-07-2014, 22:59
Witam ekipę ARHN.EU jak i wszystkich forumowiczów.

Mam na imię Piotrek, mam 19 lat, mieszkam w Ochli (woj lubuskie). Grami video interesuję się odkąd pamiętam. Pierwsza konsola na której zagrałem był klon Famicoma. Grałem na niej mając tylko kilka lat. Interesuję się środowiskiem growym, aż do dzisiaj. Gust zmieniał mi się, że przez lata, nie mam ulubionej serii. Ale mam kilka gier które utkwiły mi w pamięci. Gram bardziej retro, choć wcześniej ogrywałem prawie wszystko na wszystkim.

Jak chcecie coś więcej o mnie wiedzieć to piszcie.

Pozdrawiam.
Szukaj
Odpowiedz
Mkali Offline
Pan od ostówek
*
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 47
Reputacja: 223
21-07-2014, 01:01
Witam serdecznie na forum Smiling Radzę zajrzeć do FAQ i życzę miłego pobytu na Arhn Smiling Może napiszesz jakie są twoje ulubione gry oraz anime, bo sądząc po nicku to mogę stwierdzić, że interesujesz się Japonią Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
MrKawaii Offline
Pong
*
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
21-07-2014, 04:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-07-2014, 18:21 przez MrKawaii.)
Tak, troszkę interesuję się m&a.
Mam tak, że ulubione gra czy anime to ta pozycja, którą właśnie ogrywam/oglądam.

Ale było kilka gier, a nawet serii, które przykuły mnie na więcej czasu przed ekran.
Wypiszę, je po gatunkach.

cRPG- Saga Gothic, Fable
Shooter- Max Payne(seria), Return to Castle Wolfenstein(moim zdaniem najlepsza odsłona tej serii), Painkiller(jedynka+ dodatek), Halo 1,2(po włączeniu pierwszej części na usta cisły słowa "łał". Super grafa, mega grywalność i te wibracje w padzie. Myślałem , że pad mi łapy urwie., XIII
Platformówki- Rayman(seria), różnej maści Mariany, Kangurek Kao(seria), Jak and Daxter(seria)( ale moja najulubieńsza cześć to Renegade. Kilkukrotnie przeszedłem fabułe. Najpierw na porzyczonej PS2, apóżniej na swojej konsolce, gdy w końcu kupiłem.
jRPG- Harvest Moon Back To Nature, Black Dragon(trudna i niesamowita gra)
Skradanki- Splinter Cell(seria), Gorky 02(świetna polska skradanka)
Akcja- Tomb Raider(seria) Przednio bawiłem się przy Anivversary. Swietny remake.
Sandbox- GTA San Andreas

Na razie pisząc to więcej nie pamiętam, ale było dużo więcej dobrych tytułów. Te najbardziej zapamiętałem. Może póżniej coś dopiszę.

A z anime najbardziej lubię Dragon Ball. Chyba dlatego, że było to jedne z moich pierwszych obejrzanych tytułów.
Rozpisywać się nie będe. Ale moje ulubione gatunki to komedia, ecchi, harem. Czasami też lubię obejrzeć akcję.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-06-2025, 16:40 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.