06-08-2014, 01:30
Nazywam się Tomek, mam 15 lat i pochodzę z okolic Wrocławia. Interesuję się grami od... żebym teraz sobie przypomniał. W każdym razie, gdzieś w wieku 4 lat łupałem w Colin McRae Rally
Może właśnie dlatego gry to praktycznie wszystko co robię w wolnym czasie (i tak, mam go dużo, więc wychodzę na no-life'a). Mimo to, skromnie powiem, że wcale nie jestem niedouczonym pajacem spędzającym noce nad meczami w jakiejś sieciówce. Jestem po prostu pasjonatem jeżeli chodzi o gry, niezależnie od tego jak głupio by to brzmiało. Z tego też powodu od jakiegoś czasu próbuję swoich sił w tworzeniu własnych gier - co prawda amatorsko i praktycznie żaden z moich pomysłów nie doczekał się chociażby grywalnego prototypu, choć dużo z nich było bardzo blisko, lecz z powodu braku doświadczenia nigdy się to nie udawało. Robię bowiem dużo rzeczy - jako że działam praktycznie sam, cały kod piszę ja, czasem jest łatwiej, np. gdy użyję gotowego silnika takiego jak chociażby Unity, ale czasami trudniej, gdy postanawiam pisać od zera z użyciem podstawowych bibliotek. Oprócz tego pracuję przy modelach 3D (o ile moje wypociny mogą się tak nazywać) i teksturach, jeżeli potrzeba to także przy udźwiękowieniu. Nie dam rady? Może faktycznie, to zły pomysł. Ale trochę doświadczenia w tych dziedzinach nie zaszkodzi 
Teraz dopiero widzę jak niepotrzebnie się rozpisałem. No trudno, w każdym razie - tym oto sposobem, chcę się z Wami przywitać. Cześć!

Teraz dopiero widzę jak niepotrzebnie się rozpisałem. No trudno, w każdym razie - tym oto sposobem, chcę się z Wami przywitać. Cześć!