Idea konkursu zrodziła się podczas jednego z wieczorów kiedy to rozwinęła się rozmowa na temat jednej z gier (a właściwie fragmentu). Jeden kolega tłumaczył o co chodziło, drugi szkicował na szybko próbując zobrazować sobie opisywaną sytuację. Finalny szkic rozsypał mnie doszczętnie i nie mogłem go nie wykorzystać. Jako że do zgadywania chciałbym zachęcić jak największą ilość osób, do zgarnięcia jest mały upominek w postaci zafoliowanej gry Alone in the Dark w takiej oto edycji <klik>
Zasady:
1. Wystarczy że ktoś zgadnie z jakiej gry (pełny tytuł) jest dane "arcydzieło".
2. W temacie możecie pytać o co chcecie (niekoniecznie odpowiem ;-) ), ale odpowiedzi prosiłbym wysyłać na PW. Inne formy nie będą brane pod uwagę podczas ogłaszania wyników.
3. Ilość prób na udzielenie odpowiedzi jest nieograniczona.
4. O wygranej zadecyduje losowanie w przypadku gdy odgadnie więcej niż jedna osoba.
5. Na odpowiedzi czekam do niedzieli (tj.02.11) 18.00
Powodzenia, i niechaj wygra najbardziej skrzywiony umysł ;-p.
Wskazówki które dotychczas udzieliłem:
1. Gra z segmentu AAA wydana po 2009.
2. Tytuł ten ukazał się tylko na konsole.
3. Gra wyszła w roku 2010 i posiadała pełne spolszczenie (dubbing).
WYNIKI
Dobrej odpowiedzi udzieliły aż 2 osoby tj. "pojler" i "Weezyr". Do losowania użyłem TEGO programiku.
Wygrywa użytkownik................. pojler CONGRATULATION milordzie, wygrywasz gierkę oraz otrzymujesz tytuł najbardziej skrzywionego umysłu.
Z racji że padły tylko 2 odp. niesprawiedliwym byłoby gdyby Weezyr został bez nagrody. Najprawdopodobniej dostanie jakiś mały cyfrowy upominek.
A teraz to na co każdy czekał, czyli wyjaśnienie o co chodzi na obrazku. Na wstępie napiszę że chodziło o grę GOD OF WAR III.
Duże pudło (złożone z mniejszych) po którym chodziliśmy podczas eskorty Pandory, po czym spadaliśmy w dół do hadesu wzdłuż łańcucha równowagi i odbywała się walka z cerberem, gdzie latały cytuję "małe gówna" i satyry. Poniżej każdy element podpisany na obrazku:
Zasady:
1. Wystarczy że ktoś zgadnie z jakiej gry (pełny tytuł) jest dane "arcydzieło".
2. W temacie możecie pytać o co chcecie (niekoniecznie odpowiem ;-) ), ale odpowiedzi prosiłbym wysyłać na PW. Inne formy nie będą brane pod uwagę podczas ogłaszania wyników.
3. Ilość prób na udzielenie odpowiedzi jest nieograniczona.
4. O wygranej zadecyduje losowanie w przypadku gdy odgadnie więcej niż jedna osoba.
5. Na odpowiedzi czekam do niedzieli (tj.02.11) 18.00
Cytat:http://i.imgur.com/mKTyRtn.jpgJeśli zaistnieje taka potrzeba, po pewnym czasie dodam wskazówkę.
Powodzenia, i niechaj wygra najbardziej skrzywiony umysł ;-p.
Wskazówki które dotychczas udzieliłem:
1. Gra z segmentu AAA wydana po 2009.
2. Tytuł ten ukazał się tylko na konsole.
3. Gra wyszła w roku 2010 i posiadała pełne spolszczenie (dubbing).
WYNIKI
Dobrej odpowiedzi udzieliły aż 2 osoby tj. "pojler" i "Weezyr". Do losowania użyłem TEGO programiku.
Wygrywa użytkownik................. pojler CONGRATULATION milordzie, wygrywasz gierkę oraz otrzymujesz tytuł najbardziej skrzywionego umysłu.
Z racji że padły tylko 2 odp. niesprawiedliwym byłoby gdyby Weezyr został bez nagrody. Najprawdopodobniej dostanie jakiś mały cyfrowy upominek.
A teraz to na co każdy czekał, czyli wyjaśnienie o co chodzi na obrazku. Na wstępie napiszę że chodziło o grę GOD OF WAR III.
Duże pudło (złożone z mniejszych) po którym chodziliśmy podczas eskorty Pandory, po czym spadaliśmy w dół do hadesu wzdłuż łańcucha równowagi i odbywała się walka z cerberem, gdzie latały cytuję "małe gówna" i satyry. Poniżej każdy element podpisany na obrazku:
Cytat:http://i.imgur.com/V4rpfr9.jpg