Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Oldschool... › Konsole Stacjonarne v
« Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11 Dalej »

Poszukuję pegasusa
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Poszukuję pegasusa
nicityle Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 13
Reputacja: 0
01-12-2014, 16:16
Witam. Kupiłem ostatnio za 20 zł podróbkę pegasusa z allegro i się nawet dziadyga uruchomić nie chce, a że do tego dokupiłem 5 kartów to wypadałoby chociaż raz na nich zagrać , a że nie ma żadna z osób z mojego otoczenia pegasusa, to i nie mogę zagrać. Mam 14 lat, więc przed laty nie mogłem grać na tym sprzęcie. I do kupienia tych kartów zachęciły mnie filmy retro na kanale arhn.eu . Prosiłbym was o jakiś sensowny link do pegasusa.
Szukaj
Odpowiedz
TomaszT Offline
Pong
*
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
02-12-2014, 16:57
Szukaj na allegro lub w internecie tego PEGASUS MT-777DX lub PEGASUS IQ-502. Zazwyczaj trafisz na licytacje, więc tanio nie dostaniesz. Jeden gość za Kup Teraz chce 800 zł Smiling

To jest ciężko dostępne jeśli chcesz oryginał a z podróbek to nie wiem sam, widzę tylko dwa rodzaje sprzedają, czasem pod różnymi nazwami (jedna jest czarna i duża, druga biała i mała). Nie wiem jaką miałeś, ale są dodawane zdjęcia, więc poznasz. Może teraz weź inną niż kupiłeś po prostu i patrz na cenę czy opinie o sprzedawcy.
Pozdrawiam
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
guy_fawkes Offline
SNES
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja: 63
02-12-2014, 19:34
Paradoksalnie, właśnie przez te wygórowane ceny naszej bądź co bądź wciąż podróbki, warto rozważyć kupno oryginalnego NES-a. Jako gracz, który te czasy pamięta z własnego doświadczenia, niespecjalnie czuję nostalgię do Pegasusa, bo choć ta podróbka była dla wielu ludzi przepustką do świata gier, stanowi relikt przeszłości, czasów już minionych, kiedy rządziły inne uwarunkowania, przede wszystkim prawne. Jeśli już, to tanio kupić w miarę działającego klona, ale wydawanie kilkuset złotych na ten pseudo-oryginał moim zdaniem mija się z celem oraz ideą samego retro-grania.
[Obrazek: fs.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
AtecainCorp. Offline
PokeFreak
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 2
02-12-2014, 22:45
Jeżeli chcesz mogę ci odsprzedać kompletnego pegazusa z zestawem dyskietek. Dogadamy się co do ceny.
Szukaj
Odpowiedz
nicityle Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 13
03-12-2014, 19:14
Witajcie. Problem rozwiązany. Mój przyjaciel, który tę konsolę posiada odsprzeda mi ją za 50 zł. Dostał ją na urodziny używaną od starszego brata ciotecznego, a że jego te klimaty nie "kręcą" so zgodził się konsolkę odsprzedać.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 17-06-2025, 10:46 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.