Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 62 Dalej »

Cześć wszystkim!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Cześć wszystkim!
PdG_PL Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Smile  15-06-2015, 13:02
Hej,

Mam 28 lat, gry towarzyszą mi w sumie od małolata - począwszy od gierki Elektronika z Wilkiem łapiącym jajka, przez konsolki Tetrisa, Game Boya, Pegasusa, pierwszego PC-ta, którego dostałem w 1997 roku, na Xbox 360 skończywszy.

Filmy Archona, jak również całą twórczość skupioną na Arhn.eu śledzę od dłuższego czasu. I jak wielu z Was odkładałem czynność założenia konta w tej społeczności, przełączając kolejne filmy. W końcu jednak wcieliłem postanowienie w czyn i założyłem konto na forum.

Podobnie jak pisał jeden z przedmówców w tym dziale nie podoba mi się kierunek, w którym zmierzają gry i cała ich otoczka. W epoce lawiny gównianych gimbusiarskich "letsplay-ów" w "Majntkrafta", jak również maniery wydawców gier AAA wydawania coraz bardziej słabych, niedopracowanych gier z pierdyliardem DLC - byle tylko nałapać frajerów na preordery - zacząłem poszukiwać czegoś innego. Gry, które dostarczyły mi tylu chwil radości i innych rozmaitych przeżyć - wcale nie musiały być niesamowicie dopieszczone technicznie, ale miały to COŚ - co ostatnimi czasy coraz trudniej mi w wydawanych na rynek produkcjach odnaleźć.

Skoro nowe gry coraz częściej są rozczarowaniem - to kierunek był prosty - trzeba zacząć wracać do tego, co już było. W tej wędrówce portal Arhn.eu to na pewno jedna z przystani, do której warto zawijać - łącząca zamiłowanie do retro, pozwalająca jednocześnie zapoznać się z rzeczami nowymi. A to wszystko przy zachowaniu znanej powszechnie wysokiej jakości prezentowanych materiałów.

W tym miejscu chciałbym podziękować Archonowi jaki i Wam wszystkim, którzy do budowania tej społeczności dokładacie cegiełki - powstało naprawdę świetne miejsce do poszerzania wiedzy, nostalgicznych wspomnień jak również konstruktywnych dyskusji.

To chyba tyle na początek.
Szukaj
Odpowiedz
luklew Offline
Beniz
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 10
Reputacja: 135
15-06-2015, 13:06
Witaj na naszym forum! Smiling
Mam nadzieję, że zasilisz je nowymi, konstruktywnymi postami oraz że polubisz naszą społeczność! Party!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 17-06-2025, 12:55 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.