Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Wasza twórczość v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

MOJE TOP 10 GIER 2015 - 2016! - Po E3 2015
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
MOJE TOP 10 GIER 2015 - 2016! - Po E3 2015
Carrioner Offline
JET HO
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 10
17-07-2015, 20:13
Witam,
Niedługo po targach E3 2015 zrobiłem sobie taką moją topke gier, na które czekam.
Jeśli mam być szczery to trudno było mi wybrać tylko 10. Na dobrą sprawę mogłem iść do 20, ale 10 to taka ładna liczba dlatego inne tytuły umieściłem a to we wstępie a to w "honorable mentions" tuż przed no. 1
Teraz jak tak myślę to tytuły takie jak np. Just Cause 3 umieścił bym wyżej na mojej liście.
Poza tym gdybym poczekał do końca zeszłego miesiąca to na 100% na mojej liście znalazła by się gra Allison Road.
Zakładam ten temat, ponieważ chciałbym żebyście się podzielili swoimi listami.
Moją wrzucam w formie filmiku, ponieważ w nim wyjaśniam skąd ten a nie inny wybór. Poza tym mam na niej kilka niespodzianek (przynajmniej jedną :Smiling gdybym wymienił tytuły w formie pisemnej bez wyjaśniania, to troszką traci sens. Poza tym wyszła by z tego ściana tekstu dlatego myślę, że w formie filmiku jest lepiej tym bardziej, że w tle są fragmenty danych gier z mojej listy.

Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 12-06-2025, 22:39 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.