08-08-2015, 19:49
Ostatnio kupiłem na allegro klucz do jednej z gier na platformę steam. Niestety- sprzedawca nie napisał, czy klucz aktywuję się metodą VPN
. Jestem negatywnie nastawiony do tego typu sztuczek, ponieważ (jak wiadomo) można dostać za nie bana na powyższej platformie.
Stąd pytanie- Jeżeli spróbuję aktywować grę tym kluczem BEZ usługi VPN, i okaże się on być tym, który powinno się aktywować tą metodą, czy dostanę bana? Może po prostu nie pozwoli mi tej gry aktywować, albo pozwoli, ale po czasie i tak zostanę zbanowany?
Bardzo zależy mi na obecnie używanym koncie i mojej kolekcji gier. Nie chciałbym się z nią rozstawać
, dlatego jeżeli ktoś jest w stanie odpowiedzieć na pytanie, będę niesłychanie wdzięczny.

Stąd pytanie- Jeżeli spróbuję aktywować grę tym kluczem BEZ usługi VPN, i okaże się on być tym, który powinno się aktywować tą metodą, czy dostanę bana? Może po prostu nie pozwoli mi tej gry aktywować, albo pozwoli, ale po czasie i tak zostanę zbanowany?
Bardzo zależy mi na obecnie używanym koncie i mojej kolekcji gier. Nie chciałbym się z nią rozstawać