Witajcie 
 Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia!
Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie...
W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy:
1. Gra PC - Saga Baldur's Gate - Mkali
2. Gra PC - Medieval II Total War - Kunio
3. Gra PC - Neverwinter Nights - Kingmaker - JEST DO WZIĘCIA! NAPISZ MI PM I WYGRAJ!
4. Gra PC - Neverwinter Nights 2 - Dekakura
5. Gra PC - Neverwinter Nights - CELL767
6. Plakat 1 - Dungeon Keeper 2/Devil Inside - GobiPLX
7. Plakat 2 - Wiedźmin 3/Dying Light - JohnAbruzzi87
8. Plakat 3 - Gears of War - Dziab_Dziab
9. Plakat 4 - Baldur's Gate II/Pokedex 1 gen + mapa świata Pokemon Red/Blue - facepalm
10. Plakat 5 - One Piece: Pirate Warriors 2/Final Fantasy XIV: A Realm Reborn - farmaceuta
Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki (tak znowu
 ) wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym września!
Jeżeli jednak chcecie zapłacić mi za wysyłkę, lepiej zrobicie jak kupicie Đinary dzeja.
Pozdrawiam,
Link.

Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia!Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie...
W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy:
1. Gra PC - Saga Baldur's Gate - Mkali
2. Gra PC - Medieval II Total War - Kunio
3. Gra PC - Neverwinter Nights - Kingmaker - JEST DO WZIĘCIA! NAPISZ MI PM I WYGRAJ!

4. Gra PC - Neverwinter Nights 2 - Dekakura
5. Gra PC - Neverwinter Nights - CELL767
6. Plakat 1 - Dungeon Keeper 2/Devil Inside - GobiPLX
7. Plakat 2 - Wiedźmin 3/Dying Light - JohnAbruzzi87
8. Plakat 3 - Gears of War - Dziab_Dziab
9. Plakat 4 - Baldur's Gate II/Pokedex 1 gen + mapa świata Pokemon Red/Blue - facepalm
10. Plakat 5 - One Piece: Pirate Warriors 2/Final Fantasy XIV: A Realm Reborn - farmaceuta
Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki (tak znowu
Jeżeli jednak chcecie zapłacić mi za wysyłkę, lepiej zrobicie jak kupicie Đinary dzeja.

Pozdrawiam,
Link.