Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Nintendo › 3DS v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 11 Dalej »

Pokemon - Breeding starterów w X/Y/ORAS
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Pokemon - Breeding starterów w X/Y/ORAS
sev Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 3
Reputacja: 2
24-07-2016, 21:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2016, 20:32 przez sev.)
Mam możliwość zbreedowania takich pokemonów, jak:
  • Fennekin,
  • Bulbasaur,
  • Charmander,
  • Mudkip,
  • Chespin,
  • Chikorita,
  • Froakie,
  • Snivy.
W zamian oczekuję innych starterów (najbardziej pożądane to gen. II, IV, V, ale pozostałymi nie pogardzę, jeśli nie będę ich miał) lub innych żadkich pokemonów - nie muszą to być legendy (kto by chciał dać legendę za startera? Kappa). PM, jeśli chcecie się wymienić.
Czas oczekiwania na breedowanie nie jest długi, więc wymiana możliwa dość szybko - breed 4 pokemonów to ~15 minut.

Jeśli okaże się, że mam wszystkie pokemony, które masz na wymianę, możemy dokonać wymiany za jakiś rzadki item dołączony do dowolnego pokemona z twojej strony. Najbardziej zależy mi na kamieniach ewolucji (Sun stone najbardziej), ale nie pogardzę innymi przedmiotami.

Jak wcześniej wspomniałem, PM w przypadku pytań. Smiling
Szukaj
Odpowiedz
sev Offline
Pong
*
25-07-2016, 20:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2016, 20:32 przez sev.)
Dodano startery: Snivy, Froakie.
Szukaj
Odpowiedz
inquis1t0r Offline
Repent !
**
Liczba postów: 81
Reputacja: 7
25-07-2016, 20:33
Takie rzeczy to się ludziom bo boxach walają, bo pełno starterów na WT mozna zdobyc.
[Obrazek: fs_overall.png]
Szukaj
Odpowiedz
sev Offline
Pong
*
25-07-2016, 20:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2016, 21:00 przez sev.)
(25-07-2016, 20:33)inquis1t0r napisał(a): Takie rzeczy to się ludziom bo boxach walają, bo pełno starterów na WT mozna zdobyc.

Przyznaję, można zdobyć dużo starterów (sam zdobyłem ze 4), ale najczęściej w przypadku np. 1 generacji trafia się charmander, za to sam bulbasaur już nie tak często :P

//Edit: Poza tym chciałem zrobić sobie małą farmę shiny starterów - póki co na około 30 starterów jest już jeden shiny z breedowania Grinning
Pozostałe pokemony zwykle idą właśnie na wonder trade, ale jak ktoś chce na skróty - po prostu daję mu startera :P
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 01-06-2025, 04:01 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.