Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gracze - Graczom v
« Wstecz 1 ... 8 9 10 11 12 ... 29 Dalej »

Cimsonland [PC/XO/PS4]
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Cimsonland [PC/XO/PS4]
Fox460 Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 107
Liczba wątków: 100
Reputacja: 0
07-10-2016, 14:19
Pamiętam 2003 rok jak pierwszy raz odpaliłem Crimsona, potem grałem i grałem i przestać nie umiałem. Gra na tamte lata bardzo mi się podobała, trochę nie rozumiem czego ludzie od niej oczekują po 11 latach. Kiedy została wydana w odświeżonym wydaniu (jak wszystko ósmej generacji, nawet indyki się odświeżało) ludzie oczekiwali bóg wie czego.
Dać tej grze ocenę 1/10 albo 4/10 to nieporozumienie. Bo mimo wszystko gra sprawdza się idealnie, nawet teraz gdy wracasz po ciężkim dniu i chcesz się wyżyć to odpal Crimsona. Jeszcze ten napór przeciwników których są dziesiątki, doskonale oddaję ten feeling  "Wszystkich was R^%$le!!" za to właśnie lubię i darzę sentymentem Crimsonland, prosta gra przy której można łatwo odreagować po skopanym dniu.
Dodałem też jak zawsze , od siebie recenzję. Gra wyszła na PC a dopiero po 11 latach na konsolach, więc myślę że dobrze pasuję do serii.

Szukaj
Odpowiedz
LukegaX Offline
↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A
Liczba postów: 1 595
Liczba wątków: 35
Reputacja: 86
07-10-2016, 15:08
Oj grało się sporo w Crimsonlanda, zarówno tego darmowego w wersji 1.3 jak i tego z 2014, a od nie dawna i w wersję 1.9 która jest dołączona do wersji na steamie.
Polecam RIP - Trilogy - serię wyjątkowo podobną do Crimsonlanda tyle zamiast trybu survivalu mamy z góry zdefiniowane poziomy oraz trzy postacie do wyboru różniące się statystykami, niestety gra nie doczekała się czwartej części która miała powstać co sugeruje zakończenie części trzeciej.
A co do Crimsonlanda to nadal czekam na Crimsonland 2 którą zapowiedzieli w roku 2006, pokazali parę zrzutów ekranu i do tej pory nic nie wiadomo na temat kontynuacji.
Poniżej wrzucam wybrane screeny z tej anulowanej gry:
[Obrazek: 115545858472181699.jpg]
[Obrazek: cl2-development-shot-03.jpg]
[Obrazek: 8bit-nintendo.gif]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 25-06-2025, 07:54 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.