Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Nintendo › 3DS v
1 2 3 4 5 ... 11 Dalej »

Pokemon Sun/Moon, a Ultra Sun/Moon
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Pokemon Sun/Moon, a Ultra Sun/Moon
Ogoor92 Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
23-01-2018, 22:19
Witam,

Do tej pory grałem w prawie wszystkie części tej kulowej serii, a teraz przymierzam się do najnowszej odsłony. Pytanie do tych, co grali już w Sun/Moon i Ultra Sun/Moon - jakie różnice są między pierwszymi częściami, a wersjami ultra? Czy są duże różnice w występowaniu poków? i czy są znaczące zmiany w fabule (czy jak nie grałem np. w sun, to czy coś stracę grając w U-sun?)? Jakby ktoś mógł porównać mi np sun i ultra sun, albo moon i ultra moon, to byłbym wdzięczny Smiling

P.S. To czy kupię sun czy moon, to kwestia występowania ekskluzywnych poków Smiling
Szukaj
Odpowiedz
ZłotyPstryk Offline
Charizard Master
Liczba postów: 269
Liczba wątków: 6
Reputacja: 64
23-01-2018, 23:00
Różnica w fabule nie jest jakaś wielka. Po zapowiedziach USUM spodziewałem się jakiejś większej różnicy, aczkolwiek jakbym miał wybierać teraz między USUM a SM, to jednak USUM jest moim zdaniem fajniejsza. Jak nie grałeś w Sun, tylko w U-Sun, to nic nie stracisz. Poza tym w USUM jest o wiele lepszy episod po przejściu ligi
Jeśli chodzi o występowanie Poków, to w USUM jest ich o wiele więcej do wyboru praktycznie od samego początku gry - jest tam, oprócz nowych stworków jeszcze mnóstwo tych ze starszych generacji.
Mój blog: http://zloteprzypadkipstryka.blogspot.com/
Mój Deviantart: http://pstryk5.deviantart.com
Moja Zupa: http://pstryk.soup.io [NSFW]
Nintendo ID: ZlotyPstryk, Instagram: zlotypstryk
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Ogoor92 Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
23-01-2018, 23:39
(23-01-2018, 23:00)ZłotyPstryk napisał(a): Różnica w fabule nie jest jakaś wielka. Po zapowiedziach USUM spodziewałem się jakiejś większej różnicy, aczkolwiek jakbym miał wybierać teraz między USUM a SM, to jednak USUM jest moim zdaniem fajniejsza. Jak nie grałeś w Sun, tylko w U-Sun, to nic nie stracisz. Poza tym w USUM jest o wiele lepszy episod po przejściu ligi
Jeśli chodzi o występowanie Poków, to w USUM jest ich o wiele więcej do wyboru praktycznie od samego początku gry - jest tam, oprócz nowych stworków jeszcze mnóstwo tych ze starszych generacji.

Super, właśnie tego typu opinii oczekiwałem! Smiling Ktoś jeszcze się ze mną podzieli wrażeniami?
Szukaj
Odpowiedz
Ad-M Offline
The Mysterious Hacker
**
Liczba postów: 174
Liczba wątków: 18
Reputacja: 17
24-01-2018, 15:23
Ja się zawiodłem na US/UM. Do końcówki gry praktycznie nie ma różnic, a sama dodatkowa zawartość jest nawet fajna, ale z mojej perspektywy było jej stanowczo za mało. Jeśli nie grałeś wcześniej w Sun/Moon to spokojnie możesz zagrać w US/UM, które ma więcej zawartości (chociaż moim zdaniem fabuła/postacie wypadają w nich lekko gorzej).
[Obrazek: 5047832279.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 22:30 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.