Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gracze - Graczom v
« Wstecz 1 ... 25 26 27 28 29

Graczem-od-dziecka - blog
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Graczem-od-dziecka - blog
Schemat Offline
Console Gamer
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
05-03-2012, 21:47
Hej,

Niedawno reaktywowałem swojego bloga związanego z tematyką okołogrową. Obecnie za jego pośrednictwem przeprowadzam badania z zakresu gier konsolowych w Polsce oraz dzielę się uzyskanymi wynikami. Mam jednak w planie owy blog rozwinąć o swego rodzaju niezbędniki dla każdego Gracza konsolowego. Co przez to rozumiem: z biegiem czasu będę się dzielił informacjami na temat pracy w branży gier konsolowych i komputerowych (bardzo interesuje mnie ten temat), będę umieszczał informacje na temat konkursów gdzie do wygrania są gry i gadżety związane z konsolami do gier i ogólnie growym światem (ostatnio, dla przykładu, opublikowałem link do konkursu z Oficjalnego Forum PlayStation, w którym można było wygrać grę Final Fantasy XIII-2 - zadanie było proste: należało napisać lub uwiecznić na fotce to, że jest się fanem Finala i jakoś uzasadnić dlaczego właśnie Tobie należy się ta gra Smiling), a także przekażę informację na temat wszelkiej maści akcesoriów dostępnych w polskich sklepach, jak koszulki, komiksy, książki, soundtracki oraz eventów i promocji związanych z grami. W przyszłości będę się starał umieszczać również informacje na temat wszelkiego rodzaju turniejów growych. Na deser fotki pięknego cosplay'u, świetnych prac artystycznych, przekąsek wystylizowanych na tematykę grową i co mi tam jeszcze do głowy wpadnie.

Posiadam też kanał na FB, na którym publikuję wszystkie nowości jakie wrzucam na bloga (od konkursów i ogłoszeń o pracę, po cosplay i pokarm gracza), tak więc można być na bieżąco.

Jeżeli czujecie, że tematyka ta może Was zainteresować, zapraszam pod adres:
www.graczem-od-dziecka.blogspot.com
Czujcie się jak u siebie w konsolowym pokoju!
Pozdrawiam serdecznie,
Schemat

PS. Temat ten założyłem w obecnym dziale po uzyskaniu sugestii od Moderatora Dorczenzo.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 07:35 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.