Liczba postów: 21
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Hejka, w najbliższym czasie zamierzam zakupić PS Vita, więc chciałbym się od was dowiedzieć jakie gry polecacie na tą konsolkę. Odpowiada mi dosłowie każdy gatunek, oczywiście jeżeli dana pozycja jest w miarę dobra  Ja sam dla siebie wypatrzyłem Project Diva, i mocna się zastanawiam nad Gravity Rush. Jakie jest wasze zdanie w tym temacie?
Liczba postów: 183
Liczba wątków: 7
Reputacja:
55
Polecam tobie, abyś ograł:
-WipEout 2048
-Uncharted: Złota Otchłań
-Gravity Rush
-oraz przedpremierowo..... LittleBigPlanet i Assassins Creed III: Liberation
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
Jeśli lubisz bijatyki to polecam Mortal Kombat. Graficznie gra jest okrojona ale zachowano odpowiednią płynność aby grało się przyjemnie.
Liczba postów: 97
Reputacja:
0
-Uncharted: ZO
-LIttle Big Planet LUB Assasins Creed - Któreś z tych dwóch MUSISZ MIEĆ, a jak bierzesz obydwie to jeszcze lepiej.
-Jak masz kaskę to również Gravity Rush
-100 zł do PSN i kup sobie Sound Shapes i coś jeszcze.
Liczba postów: 183
Liczba wątków: 7
Reputacja:
55
(04-09-2012, 16:51)Sachees napisał(a): -100 zł do PSN i kup sobie Sound Shapes i coś jeszcze.
Sachees, moim zdaniem Sound Shapes jest fajne(sam przeszedłem), ale za to straaasznie kórtkie! Jak chcesz Sevven to kup Sound Shapes, ale moim zdanie troche za mało, jak za te pieniądze
Liczba postów: 21
Reputacja:
1
Dzięki wielkie, teraz muszę się tylko przyjżeć dokładnie tytułom. 
A co do psn to mam chyba jeszcze 150 zł na koncie, więc pewnie też sobie stamtąd zakupie.
Liczba postów: 260
Liczba wątków: 21
Reputacja:
30
"przyjżeć"
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 27
Reputacja:
195
Ja za to wiem, czego NIE POLECAM. Unit 13 - uciekaj póki możesz .
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
29-09-2012, 09:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2012, 09:49 przez venoir.)
(08-09-2012, 14:41)dzej napisał(a): Ja za to wiem, czego NIE POLECAM. Unit 13 - uciekaj póki możesz .
Posiadam i potwierdzam, fatalne krapiszcze. A nie odsprzedam, cholera, bo to download z ps store
Polecam koniecznie:
- Wipeout 2048 (jesli nie lubisz wyścigów arcade, pokochasz. Jeśli lubisz, wyślij za wczasu kwiaty dziewczynie i jeśli wychodzisz z Vitą z domu, przygotuj się na eksplorację miasta i wysiadanie na przystankach autobusowych, do których jeszcze nie dojechałeś)
- Rayman: Origins (ja wymieniłem swoją wersję na PS3, żeby zawsze mieć ją przysobie)
- Super Stardust Delta (miodność i czysty fun za niewielkie pieniądze)
- Mortal Kombat (jeśli nie będziesz zgrzytał zębami widząc stratyw jakości grafiki)
- Lumines: Electronic Symphony (rewelacyjnie wykonany odstresowywacz. Wiem, że cena jest dość wysoka, ale hej, kupiłem ją swojej dziewczynie na dzień kobiet, hm? :>)
Tytuły, w które muszę zagrać to na pewno:
- Little Big Planet vita
- Gravity Rush
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja:
419
Gdybym miał Vitę to pierwszą grą, jaką bym na nią kupił byłby Uncharted: Golden Abyss. Mówię to jako fan całej serii przygód Nathan'a Drake'a.
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
(29-09-2012, 10:19)Link napisał(a): Gdybym miał Vitę to pierwszą grą, jaką bym na nią kupił byłby Uncharted: Golden Abyss. Mówię to jako fan całej serii przygód Nathan'a Drake'a.
Ja jako fan serii Uncharted (nawet słabszej trójki) zrealizowałem właśnie taki plan i.. Trochę się zawiodłem. Złotej Odchłani nie odradzam, bo grało się całkiem przyjemnie, jednak nie radziłbym nastawiać sie na pełnowymiarową kontynuację na miare Naughty Dog.
Bardzo słaba historia, kiepskie dialogi (ukoronowane nienajlepszym dubbingiem), nudne levele zapchane tymi samymi assetami.
Strzela się sympatyczne i brałbym za pół ceny.
Ale co ja sobie wyobrażam, przecież fan Uncharted i tak sprawdzi ten tytuł jao pierwszy
Liczba postów: 310
Liczba wątków: 37
Reputacja:
66
Przede wszystkim pomyśl - chcesz grać na przerwie między zajęciami, w tramwaju itp?
Poczytaj o danej grze. Kup grę w którą można pograć 5 minut i potem wyłączyć. Do tego dokup grę z innej filozofii, taką przechadzajkę, że będziesz przechodził. Nie znam się na sony, wybacz, ale na pewno znajdziesz dobrą grę, jakąś platformówkę(może skylanders na to jest?), ewentualnie jrpg, to dobre odmiany gier.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Polecam serdecznie takie tytuły jak:
LBP Vita
Wipeout 2048
Undercharted: Złota Otchłań
Big Sky Infinity
Kupić Ps Plus
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
- WipEout 2048
- Uncharted: Złota Otchłań
- Gravity Rush
- Rayman: Origins
- Mortal Kombat
- Unit 13
- Little Big Planet PSV
- Resistance
- Ninja gaiden sigma plus
- Assassin's creed III Liberation
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Gorąco polecam Rayman Origins
Liczba postów: 17
Reputacja:
0
Na dobry początek warto kupić Uncharted, Rayman Origins, AC 3 Liberation oraz LBP. Ale to zależy od gustu.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
uncharted, little big planet i wipeout, a gravity rush wykorzystuje mocno potencjał konsolki.
|