Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 52 53 54 55 56 ... 62 Dalej »

Witam!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Witam!
Shorty Offline
Vault Dweller v1.1
**
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 16
Reputacja: 23
Wink  08-11-2012, 01:03
Witajcie!
Na imię mi Adrian, nie posiadam raczej żadnych pseudonimów, bliższym znajomym pozwalam skracać po prostu do Adi. Smiling Wy za to możecie mówić (pisać?) mi po forumowym nicku, Shorty. Jest ładne, krótkie i łatwe w wymowie, więc dlaczegóżby nie? Vault Boy Approves Uczę się aktualnie na profilu informatycznym w ZSŁ Gdańsk, ale przyszłość wiążę raczej z dziennikarstwem.
Moim konikiem są filmy, choć w życiu nie napisałem recenzji. Lubię za to prowadzić o nich dyskusje, analizować fragmenty, doszukiwać się drugiego dna albo po prostu błędów. Zamiast opisywać jakie filmy lubię, a jakie nie (zajęłoby to wieki), po prostu wręczam Wam link do mojego konta na FilmWeb - http://www.filmweb.pl/user/huiggi. Grinning
To, że uwielbiam filmy, nie przekreśla od razu faktu, że posiadam inne zainteresowania. Wśród nich mogę wyróżnić grafikę komputerową, piłkę nożną, muzykę (mniej więcej wygląda to podobnie jak z filmami) oraz gry PC i Android. W dużym skrócie: pracuję w GIMPie od 4 lat, w piłkę pogrywam od czasu do czasu (ulubione zespoły - FC Barcelona i Chelsea), słucham niemal wszystkich gatunków muzycznych (ostatnio rock'n'roll, soul i muzyka klasyczna), a moje ulubione gry/serie to Deus Ex, Fallout (jestem mega ultra hiper fanem serii i być może wrzucę kiedyś zdjęcia mojego małego ołtarzyka poświęconego właśnie Falloutom), Diablo, Assassin's Creed, BioShock, Planescape: Torment, Lionheart, Batman, S.T.A.L.K.E.R., Mass Effect i masa gier niezależnych (na czele z Gemini Rue, Lone Survivor i Machinarium). Profil Steam - http://steamcommunity.com/id/huiggi.
No więc mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej oraz...
[Obrazek: 2013-03-10_1456.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
SmellySocks Offline
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
08-11-2012, 01:12
O. W której klasie?
[Obrazek: fs_overall.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Shorty Offline
Vault Dweller v1.1
**
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 16
Reputacja: 23
08-11-2012, 01:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-11-2012, 01:17 przez Shorty.)
W pierwszej. Okay Ale szybko się uczę. Smiling
[Obrazek: 2013-03-10_1456.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
SmellySocks Offline
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
08-11-2012, 01:18
okej. Adrian, pierwsza klasa, profil informatyczny. Sprawdzę twoje oceny na Librusie przy okazji wizyty u cioci.
[Obrazek: fs_overall.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 12-05-2025, 23:35 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.