30-01-2013, 20:49
Skoro znalazłem się na łamach tego zacnego portalu wypadałoby się przywitać 
Siema!
Tak więc nazywa się Patryk, a mój nick, hmm przyznam się że wziął się z dawnych lat, gdy gry MMO zawładnęły moim umysłem
, a owa nazwa została wygenerowana losowo przez komputer i tak już zostało.
Pierwszy kontakt z grami miałem przez znaną i lubianą podróbkę Nesa, starego bazarowego Pegazusa
Z czasem przyszedł PSX, przy którym "masterowałem skill'a" w universum Tekkena
W międzyczasie pojawił się również PC, którego głównie używałem aby zaznajamiać się z RTS'ami i strategiami. W jakimś okresie żywota zostałem obdarowany GBA, dzięki czemu mogłem się zatracić w "okrutnych czeluściach" świata pokemonów
Wiadomo wraz z rozwojem techniki PSX został zastąpiony PS2, a później na PS3. Pojawiła się również w mych rękach kolejna konsolka Sony, PSP
Obecnie od czasu do czasu pogrywam w League of Legends, choć specjalnie wysokimi osiągnięciami nie mogę się pochwalić :P jak i czasem pojawi się jakiś krążek w napędzie PS3 czy to PC'towym 
Innym zainteresowaniem prócz gier, jest kinematografia, mogę obejrzeć wszystko, choć najbardziej radują me serduszko dramaty
A z takich "bardziej aktywnych" hobby to wędkarstwo
, jak i tenis stołowy.
Sam nie wiem czy to odpowiedni czas żeby siedzieć i pisać na forum, ale czego nie wymyśli człowiek (przynajmniej tak leniwy jak ja
)by nie zajmować się ważnymi sprawami, a w moim przypadku jest to matura :P

Siema!
Tak więc nazywa się Patryk, a mój nick, hmm przyznam się że wziął się z dawnych lat, gdy gry MMO zawładnęły moim umysłem

Pierwszy kontakt z grami miałem przez znaną i lubianą podróbkę Nesa, starego bazarowego Pegazusa

Innym zainteresowaniem prócz gier, jest kinematografia, mogę obejrzeć wszystko, choć najbardziej radują me serduszko dramaty

Sam nie wiem czy to odpowiedni czas żeby siedzieć i pisać na forum, ale czego nie wymyśli człowiek (przynajmniej tak leniwy jak ja