Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Nintendo › Wii U v
« Wstecz 1 2

Wii u czy warto?
Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Wii u czy warto?
UzeQ Offline
Orange Lightning! ZA ZA ZING!
**
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 6
Reputacja: 14
01-10-2014, 23:17
A czy konsolę musisz koniecznie teraz kupować? Nie mam jeszcze własnych dzieci, nie wiem jak to jest z dwu latkami, ale jesteś pewien, że taki mały człowiek poradzi sobie z grami? Pamiętaj, że Wiiloty mogą dziecku łatwo wypaść z ręki przy rzucaniu, a nie zawsze latorośl będzie pamiętać o zakładaniu paska na rękę.
No i pamiętaj, że na konsolach Nintendo nie ma absolutnie nic po polsku. Menu konsoli, eshop, czy same gry są w 100% po angielsku. Raczej w tej materii nic się nie zmieni.
Nie chcę Cię zniechęcać do zakupu, po prostu chcę żebyś się dobrze zastanowił, bo wydaje mi się, że konsola do gier to za skomplikowana zabawka dla dwulatki.
[Obrazek: 595118.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Tynio Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
01-10-2014, 23:32
@UzeQ
Masz rację co do wieku u mnie nawet 4 latka nie interesuje się grami, konsolami już bardziej (XBOX-a załatwiła w 5 minut)
W tym wypadku konsola będzie bardziej dla rodzica niż dla dziecka Smiling
Szukaj
Odpowiedz
GobiPLX Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 183
Liczba wątków: 13
Reputacja: 11
02-10-2014, 09:46
Może dziecko to wymówka by móc pograć w "dziecięce" gry Nintendo? Torll
[Obrazek: 76561198031917843.png]
Szukaj
Odpowiedz
poikao Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
02-10-2014, 12:25
Gobi mnie rozgryzł Devil

Wiem na pewno, że córka będzie się dobrze bawiła, bo na placu zabaw już się bawi Wii. Dlatego najbardziej mi zależy na wiilotach (rusza rączkami a postać w TV robi to samo). Ponadto już teraz lubi sobie "pograć" z tatą w Sly Cooper na PS3 (dzidzia gra na wyłączonym padzie).

Ponadto ma kuzynki w wieku od 4-7 lat z którymi się często bawi. Z językiem póki co nie będzie problemu (no chyba, że Wii sports ma jakąś fabułę Huh), jak już wspomniałem lubi słuchać angielskiego. Pokój będzie tylko do zabaw więc nie martwię się, że coś mi stłucze lub zniszczy. Zresztą na konsoli będzie się bawiła tylko z tatą (no chyba, że się mama przełamie, w co wątpię), bo widziałem co potrafi z dzieckiem zrobić uzależnienie od sprzętów elektronicznych (zwłaszcza smartfony).

Konsola nie jest do kupna na wczoraj, najpierw pokój muszę zorganizować. Lubię po prostu wcześniej sobie wszystko poplanować. Teraz będę spokojnie przeglądał allegro (znacie może jakieś lepsze miejsce do kupna konsoli i gier?) w poszukiwaniu jakiejś wyjątkowej okazji, bo nie sądzę żeby Wii U poleciało znacznie z ceny w najbliższej przyszłości.

Dzięki wszystkim za rady Happy
Szukaj
Odpowiedz
GobiPLX Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 183
Liczba wątków: 13
Reputacja: 11
02-10-2014, 14:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-10-2014, 14:29 przez GobiPLX.)
Kupno konsoli czy gier to tylko przez internet (czyli w większości allegro), lub w bardzo nielicznych sklepach: http://www.nintendo.pl/listasklepow/
[Obrazek: 76561198031917843.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 01:03 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.