Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 19 20 21 22 23 ... 43 Dalej »

The Last of Us - Gameplay z komentarzem
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
The Last of Us - Gameplay z komentarzem
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
12-05-2013, 20:18
[Obrazek: lSkrzzqkII4.jpg]
Mieliśmy okazję pograć w niemal godzinne demo The Last of Us na miesiąc przed oficjalną premierą gry i postanowiliśmy podzielić się z wami naszymi przemyśleniami na jej temat. Czy warto zainteresować się tym tytułem i czego możecie się po nim spodziewać.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: The Last of Us - Gameplay z komentarzem
Szukaj
Odpowiedz
MichuB Offline
trance_for_life
**
Liczba postów: 50
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
12-05-2013, 22:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2013, 01:09 przez MichuB.)
musicie więcej takich materiałów robić, luźna gadka, która w żaden sposób się nie dłużyła i którą słuchało się bardzo dobrze, w sumie, w minimalnym stopniu, zainteresowaliście mnie tym tytułem, choć klimaty zombi to totalnie nie moja liga
Szukaj
Odpowiedz
Jester Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
12-05-2013, 23:50
Pady przygotowane widzę na brak entuzjazmu, tudzież frustrację pewnymi momentami gry, więc wzmocniona konstrukcja Winking.

No, robi się profesjonalnie.. Państwo nie tylko mają dużo do powiedzenia - na temat, ale także operują bujnym słownictwem. Miło było posłuchać, szczególnie dzisiaj, w czasach takiego.. "nijaczenia" słów i znaczeń.
Szukaj
Odpowiedz
darthbercik Offline
Legendarny 69alfonso69
**
Liczba postów: 50
Liczba wątków: 5
Reputacja: 6
13-05-2013, 01:03
Popieram Micha. Poprosiłbym o więcej takich rzeczowych luźnych pogadanek Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Newfolder Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
Reputacja: 1
13-05-2013, 12:34
Trochę mnie zmartwiło, że Grem tak często zwracał uwagę na jakieś żółte elementy, które wskazują drogę. Nawet w pewnym momencie powiedział, że chciałby mieć jakąś strzałkę, która wskazywałaby kierunek w którym iść... Przecież to demo to jest w gruncie rzeczy korytarz (nie wiem jak będzie w pełnej wersji) no i.... no... no cóż....... no bez jaj :P! W jakieś stare fallouty się grało bez strzałeczek i dawało radę.

Indykacja, indykator :P. Widać, że Dark Archon długo już mieszka za granicą bo takie wyrazy niby istnieją ale jednak w trochę innym znaczeniu :P. Ale niech będzie, bo w gruncie rzeczy zrozumiałem Smiling.
Szukaj
Odpowiedz
convert Offline
:medupsta:
**
Liczba postów: 77
Reputacja: 36
13-05-2013, 13:43
To prawda brakowało własnie takiej luźnej gadki, tudzież Waszego wspólnego marudzenia nad jakimś obiektemSmilingNa gre czekałem bardzo, po obejrzeniu tego dema i świadomości, że to jakas alpha - czekam jeszcze bardziej.
[Obrazek: convert1987.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Czarkoman Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 6
13-05-2013, 20:11
Widzę Sony i Naughty Dog wzięło się za usunięcie materiału, którego nie zdążyłem obejrzeć Okay
Szukaj
Odpowiedz
fangier123 Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Reputacja: -6
13-05-2013, 20:24
Czarkoman też tak miałem
Szukaj
Odpowiedz
gierlo Offline
n00b
*
13-05-2013, 20:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2013, 20:37 przez Dark Archon.)
Hm, nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale otrzymaliście zezwolenie na filmowanie tego materiału. Mówiliście również, że był tam przedstawiciel SONY, który (i tutaj właśnie nie mam pewności, czy tak było), również nie miał żadnych obiekcji jeśli chodzi o filmowanie. Dlaczego zatem zgłoszono ten film? Dostaliście może jakąś informację od studia? Czy może napisaliście już do nich w tej sprawie? Jestem ciekaw jak to się dalej rozwinie/rozwinęło.

Co do samego filmiku (zdążyłem wcześniej obejrzeć). Jak dla mnie gra zapowiada się całkiem przyjemnie. Koniec z bieganiem i rozwalaniem wszystkiego co się nawinie pod celownik (mimo iż nie jestem fanem skradanek). Brak wskazówek graficznych (strzałki itp.) jest dla mnie plusem, ponieważ zmusza to nas (graczy) do myślenia. Tak jak pisał Newfolder, kiedyś grało się w gry z dużym światem i nikomu nie było to potrzebne. Żółte oznaczenia jak dla mnie troszkę wepchnięte na siłę, ale cóż, to tylko moje skromne zdanie. Sztuczna inteligencja mam nadzieję, że też zostanie doszlifowana przed wydaniem gry (NPC strzelający do "zombie" gdy gracz się do niego skrada). Walka (jak dla mnie) też pozostawia wiele do życzenia. Jeśli faktycznie w wersji finalnej "hand combat" będzie polegał tylko i wyłącznie na "mashowaniu" jednego przycisku, to troszkę straci to swój urok. Ma to być gra o przetrwaniu a nie jak najszybszym wciskaniu kwadrata... Jeśli będziecie mili jeszcze kiedyś czas, to proszę, zróbcie jakiś materiał właśnie w tym stylu. Luźna rozmowa. Naprawdę bardzo przyjemnie się tego słuchało i nawet nie wiem, kiedy te 45 minut z mojego życia zleciało Smiling
Szukaj
Odpowiedz
guzik Offline
n00b
*
18-05-2013, 13:10
czemu nie dacie wyjaśnienia?
olaliście embargo?
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
20-05-2013, 22:27
(18-05-2013, 13:10)guzik napisał(a): czemu nie dacie wyjaśnienia?
olaliście embargo?
Wybacz guziku, postowaliśmy wyjaśnienie parokrotnie poza tym materiałem.

Doszło do nieporozumienia między organizatorem eventu na którym się znaleźliśmy, a developerami. Organizatorzy byli przekonani, że to impreza otwarta z dostępem dla kamer, Naughty Dog chciało, jak się okazało, inaczej. Na prośbę firmy usunęliśmy więc materiał.
Szukaj
Odpowiedz
JaJco Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
10-08-2013, 21:19
Pytanie do grema, który ograł i demo, i "normalną" wersję płytową : Czy poziom z dema to wycinek rozdziału " Tama Tommy'ego ", śródmieści czy poziom z dema nie ukazał się w pełnej wersji? A jeśli po prostu w pełnej wersji znalazł się ten poziom zmodyfikowany, możesz powiedzieć który?
Szukaj
Odpowiedz
grem Offline
Sturgeon's Law Advocate
Administrators
Liczba postów: 379
Liczba wątków: 1
Reputacja: 223
10-08-2013, 21:25
wycinek z dema pojawil sie w finalnej grze w ksztalcie praktycznie identycznym (na tyle, na ile sluzy mi moja pamiec). demo dostepne w pudelki z god of war: ascension bylo ta sama sekcja, ale konczylo sie sporo wczesniej
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-05-2025, 21:03 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.