Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Księga Życzeń i Zażaleń v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »

Gadżetowy sklepik nie dla każdego!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Gadżetowy sklepik nie dla każdego!
Akoss Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
24-05-2013, 15:30
Witam!
Osobiście wszech i wobec informuję, że obecny sklepik to nic innego jak propagowanie rasistowskiej postawy, mającej na celu poniżenie i obrazę ludzkich wartości! Nie rozumiem jak tak poważna grupa jaką bez wątpienia jest Arhn.eu mogła dopuścić się tak skandalicznego i karygodnego zaniedbania! Niech osoba, która tworzyła ofertę wypowie się na temat obecnego asortymentu.

Lista uwag, które rzucają się w oczy niczym pisklaki orlika białego na mysz polną:

1. Brak damskich wersji koszulek i bluz
  2. Brak jednolitej białek koszulki, czy bluzy! RASIZM!
  3. Rozmiarówka jest wysoce ograniczona. Jako nerd nie ma dla mnie rozmiaru 4XL.
  4. Stringi są, owszem. Dlaczego tylko dla kobiet? I do tego BIAŁE! Że czarne to już nie bo złe!?

Taki stan rzeczy jest niestosowny i nieetyczny. Pragnę... nie, nie! NALEGAM aby na tym forum jak i na wszelkich stronach partnerskich panowała POPRAWNOŚĆ POLITYCZNA, która jest nierozłącznym elementem dobrego wychowania. Żądam, aby zamiast słów "CZARNA" używać "Krucza"! Żądam wprowadzenia męskich stringów w pełnej gamie kolorów do sklepiku! Żądam RÓWNOŚCI.
Szukaj
Odpowiedz
Wielkimati Offline
Trololo™
*
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja: 157
24-05-2013, 15:44
Ale... Czy ty serio chcesz nosić męskie stringi w różnych kolorach? Może to ja jestem jakiś inny, ale my raczej tego nie nosimy. 360 Has No Game
Szukaj
Odpowiedz
Akoss Offline
Pong
*
24-05-2013, 15:46
Ale... Tutaj nie chodzi o to czy ja je będę nosił, czy założę sobie na głowę, zrobię flagę, czy też użyję jako pokrowca na telefon... Tu chodzi o równouprawnienie! Tu chodzi o wolność! O wolność wyboru! Jeśli ktoś chce mieć stringi męskie z logiem Arhn.eu zabronisz mu? Nie możesz mu tego zabronić. Dlaczego wiec nie ma ich w ofercie?
Szukaj
Odpowiedz
neko Offline
VIP
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 6
Reputacja: 129
24-05-2013, 15:57
-bo by się nie sprzedały PS3 Has No Game chyba że będzie hype na mężczyzn kupujących stringi innym mężczyznom, bo na forum/servisie za mało kobiet żeby panom stringi kupować
-co obraźliwego jest w słowie czarny? Czarny to określenie koloru a nie rasy
-białe koszulki/inne produkty są tańsze niż czarne
Jeśli faktycznie istnieje zapotrzebowanie na stringi męskie (UDOWODNIJ) to proszę o złożenie odpowiedniej petycji (przynamniej 100 podpisów z czego 50 zdeklarowanych do kupna niezależnie od ceny ów produktu). Jeśli petycja się nie pojawi w przeciągu 2 dni roboczych, proponuję wstawienie bana za robienie zamieszania gdzie go nie ma. Pozdro Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Akoss Offline
Pong
*
24-05-2013, 16:02
@Neko

Jestem paskudnym trollem i niedojdą życiową. Do winy się przyznaje, choć ruszyło mnie to, że jest mało kolorów ciuszków w sklepiku. Myślałem nad np. żółtą koszulką i czarnym logiem, a tu bach... Tak ponuro, smętnie...

Jeśli będzie ban to proszę o łaskawe traktowanie. W sumie na forum przebywam dość często lecz mało się udzielam, więc dotkliwy on nie będzie.
Szukaj
Odpowiedz
Gazar Offline
SilverSiden
*
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
24-05-2013, 16:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-05-2013, 16:43 przez Gazar.)
(24-05-2013, 16:02)Akoss napisał(a): żółtą koszulką i czarnym logiem
Jak można być takim "RASISTĄ"?! Powinieneś napisać "słoneczną koszulką i kruczym logiem"!

A tak na serio to coś mi się wydaje, że z Ciebie niezły troll jest Torll
Szukaj
Odpowiedz
mariashawn Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
27-07-2013, 08:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2013, 10:56 przez bleub.)
I jak to bardzo podziękować za dzielenie się tymi informacjami z nas .... Smiling

Post zupełnie nic nie wnoszący do tematu, w nieznanym mi języku (bo polski to to bynajmniej nie jest), w dodatku autor odkopał temat sprzed 2 miesięcy.
Psyduck
W nagrodę za brutalny gwałt na polszczyźnie, zaśmiecanie forum bezsensownym postem i archeologię wręczam użytkownikowi mariashawn ostrzeżenie o wartości 20%.
~bleub

Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-06-2025, 15:01 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.