Liczba postów: 60
Liczba wątków: 7
Reputacja:
1
20-06-2013, 10:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2013, 10:31 przez Doktor Wiosna.)
Ktoś w Microsofcie zrozumiał, że upragnionych milionów nie zdobędą kontrolowaniem graczy. Ktoś zrozumiał, że walkę o serca... tfu, portfele graczy wygrywa Sony.
Teraz o tym, która konsola zwycięży, zadecydują gry na wyłączność jednego z koncernów.
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Jeszcze niech obniżą cenę i wyrzucą kinecta to już będzie gites :P.
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
No dobra fajnie, ale co z Polską i obsługą XBLA ? I ile tych durnych aplikacji będzie dostępnych w Polsce ? Ja jestem pod drzwiami Sony,bo oni mają przynajmniej przyjazną politykę i mniejsze ceny, nawet abonament PS+ ( o ile się nie zmieni to cena będzie nadal lepsza od M$ )
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja:
179
A co się stało z xklockiem kilka lat temu, ze teraz sie powtórzy?
Liczba postów: 174
Liczba wątków: 18
Reputacja:
17
Warto dodać, że usunęli blokadę regionalną
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Tym posunięciem część graczy na pewno skusi się na kupno Xboxa , ale zapewne większość ( w tym ja ) jest po prostu zrażona do "Jedynki" szpiegowskim Kinectem i brakiem pożyczania gier.
Zostaję przy PS.
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja:
179
Jakim brakiem pożyczania gier? Mozesz robić ze swoja płytą to, co chcesz przecież :xboxone:
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ja osobiście, zapewne jak wielu użytkowników jestem zrażony po tej całej sytuacji do MS. Z aktualnej generacji posiadam PS3, ale do czasu kiedy na Xboxa wychodziły jakieś ciekawe inclusivy miałem też i klocka i nic do niego i MS nie miałem, prócz przymusu opłacania Golda żeby pograć ze znajomymi przez sieć. Jednak aktualnie jeżeli kupię którąś konsole na premierę to zdecydowanie będzie to PS4. Xbox One raczej zostawię sobie na odsuniętą w czasie, dalszą przyszłość, kiedy kilka ciekawych pozycji na wyłączność się na niej pokaże i przy okazji cena zmaleje. Osobiście sądzę, że mimo zmiany "polityki" w MS, nadal PS4 na premierze zmiażdży Xbox'a...
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Nie spodziewałem się takiego obrotu spraw.