Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 30 31 32 33 34 ... 41 Dalej »

Origin - problem
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Origin - problem
TurboBober Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 8
Reputacja: 0
16-08-2013, 14:38
Wie ktoś jak rozwiązać problem ściągania gier z Origina? Ściąga mi się 1-2% po czym przestaje pobierać muszę, zresetować klienta wznowić wtedy pokazuje mi 26% po czym wraca do 2% ściągają się kolejne dwa procent i błąd się zapętla Childish

Jak nie ten dział to proszę o przeniesienie
Szukaj
Odpowiedz
szymon1051 Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 120
Liczba wątków: 27
Reputacja: 3
16-08-2013, 15:48
Reinstalnij origin, usuń też folder origin C:\ProgramData. Jak nie pomoże pisz do pomocy origin.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
TurboBober Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 8
17-08-2013, 03:10
Nie podziałało, no ale nic jakoś dam rade.

Teram żeby nie spamować nowymi wątkami mam pytanie odnośnie zmiany maila w origin, nigdzie tego nie moge znaleźć nawet w supporcie. Mógłby ktoś podesłać dokładnego linka ?
Szukaj
Odpowiedz
devlewy Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
17-08-2013, 19:46
Mam od kilku dni ten sam problem.

Nie mogę nic pobrać z Origina. Dojdzie do max 6 procent, po czym przez jakiś czas pokazuje, że niby nadal pobiera (wartości się jednak nie zmieniają, stała prędkość pobierania itd., a NetWorx pokazuje spadek pobierania do normalnego poziomu) i przechodzi w stan "wstrzymywanie..." i tak do czasu, kiedy nie zamknę Origina (przyciski "start/wstrzymaj", "przerwij" są nieaktywne).

Ponowne uruchomienie Origina skutkuje wyłączeniem go. Dopiero kolejne włączenie pokazuje raz 49% pobierania, raz 99%, po czym wraca do 1-2 procent, i tak samo sytuacja się zapętla.

Próbowałem szukać informacji, jak to rozwiązać. Jedyna znaleziona przeze mnie metoda, to zastosowanie VPN-a pokroju Hot Spot Shielda. Niestety, u mnie Origin krzyczy wtedy, że nie może znaleźć jakiegoś pliku (być może w związku z amerykańskim IP?) do pobrania.

Jak ktoś zna jakieś rozwiązanie, niech napisze tutaj.

PS
Z początku myślałem, że to z powodów przeciążenia serwerów Origina z powodu Humble Origin Bundle, ale znajomi nie mają problemów z pobieraniem. Ja wcześniej też nie miałem (ostatnio pobierałem grę na Originie jakieś 2 tygodnie temu).
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Innominatus Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
18-08-2013, 00:24
Serwery Origin w tej chwili przeżywają poważne oblężenie związane z wydaniem tego słynnego Humble "Origin" Bundle, aby pobrać Mirror's Edge musiałem restartować co 10 minut Origin, także jedyna recepta na twój problem jaka mi się nasuwa to: restartuj Origin co 10 minut lub poczekaj aż cebula przestanie ściągać te gierki.
Szukaj
Odpowiedz
SmellySocks Offline
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
18-08-2013, 01:34
Dziwne, bo ja nie miałem absolutnie żadnego problemu z pobraniem żadnej gry. W pół godziny miałem na dysku Simsy i wszystkie Dodatki, a po kolejniej godzinie pojawił się u mnie BF 3, bez absolutnie zadnych przystanków, spowolnień, ani niczego takiego. Może zależy od pory dnia, w której odpali sie pobieranie?
[Obrazek: fs_overall.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
18-08-2013, 01:39
U mnie tak samo jak u Skarpety. Battlefield 3 w 20 minut był u mnie na komputerze i nawet się nie zająknął Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 19-06-2025, 02:11 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.