Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 26 27 28 29 30 ... 62 Dalej »

Yo, jestem tu nowy :)
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Yo, jestem tu nowy :)
kęsik Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
Smile  09-09-2013, 23:25
Cześć, witajcie. Przybywam do was w pokoju z teoretycznie najlepszego i najlepszego serwisu o grach czyli GOLa. Jednak potrzebowałem jakieś zmiany. Pewnego dnia na Pokemon Valhalli trafiłem na info o Pokedziałkach i tak trafiłem na live Archona. Nie powiem, spodobało mi się nawet i zacząłem się bardziej interesować tym co tam arhn.eu pokazuje. Na samą stronę wchodziłem raczej sporadycznie, a dziś podczas trwania kolejnego Pokedziałku postanowiłem się zalogować, słucham Archona i piszę ten post Laughing O samym Archonie słyszałem już wcześniej przy okazji spolszczeń Fire Reda i Platinum.
A jeżeli chodzi o mnie, to mam 20 lat, jestem studentem studiującym Teleinformatykę. Mój wolny czas jest dzielony na dwa moje wielkie zainteresowania, którymi są gry (mam tylko PC więc można powiedzieć, że reprezentuje PC Master Race Cute_Winking) oraz anime, którego jestem wielkim fanem tak samo jak i samej Japonii i jej kultury. Nie jestem trollem ani prowokatorem więc myślę, że znajdę tu swoje miejsce.
Pozdrowienia dla innych userów i widzów arhn.eu oraz dla wielce nam panującego Dark Archona Grinning
Szukaj
Odpowiedz
Piromaniaq Offline
Jamraj pasiasty
**
Liczba postów: 194
Liczba wątków: 4
Reputacja: 69
10-09-2013, 00:39
Witamy na forum!
Polecam zapoznać się z regulaminem forum i FAQ.

Pozdrawiam i miłej zabawy Grinning
Szukaj
Odpowiedz
Grodek Offline
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja: 170
10-09-2013, 00:46
Hej! Witam serdecznie na naszym forum. Jeśli nie będziesz trollował to będziesz tu mile widziany. Jest tutaj mnóstwo fanów anime więc znajdziesz tu swoje miejsce.
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
10-09-2013, 01:39
Hej, witamy. Miło, że do nas wpadłeś. Heart Aż strach się bać, gdy pomyślę, że docierasz do nas aż z GOL-a. U nas treść jest sporo skromniejsza, więc wątpię, żebyś mógł nami zastąpić masę informacji, jaką można znaleźć u konkurencji, ale cieszę się bardzo, że doceniłeś nasz wkład pracy na tyle, by spędzić z nami trochę czasu. Heart Mam nadzieję, że nie zawiedziemy Twoich oczekiwań Smiling
Szukaj
Odpowiedz
kęsik Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
10-09-2013, 02:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2013, 02:24 przez kęsik.)
(10-09-2013, 01:39)Dark Archon napisał(a): Hej, witamy. Miło, że do nas wpadłeś. Heart Aż strach się bać, gdy pomyślę, że docierasz do nas aż z GOL-a. U nas treść jest sporo skromniejsza, więc wątpię, żebyś mógł nami zastąpić masę informacji, jaką można znaleźć u konkurencji, ale cieszę się bardzo, że doceniłeś nasz wkład pracy na tyle, by spędzić z nami trochę czasu. Heart Mam nadzieję, że nie zawiedziemy Twoich oczekiwań Smiling

Mam nadzieję, że to nie zabrzmi źle ale nie przyszedłem tutaj szukać informacji o grach i o branży, bo tak jak sam napisałeś u konkurencji można znaleźć dużo więcej. Ale nie samymi suchymi newsami człowiek żyje. Przyszedłem tutaj ponieważ podoba mi się to co robicie i jak to robicie, wasze podejście do tego. Podoba mi się to jak pokazujecie gry, jak opowiadacie o grach i jak jesteście otwarci na ludzi, którzy was oglądają. Materiały robione z prawdziwą pasją to jest to czego poszukiwałem. A pod tymi kryteriami to naprawdę zostawiacie całą konkurencję daleko w tyle. Żeby daleko nie szukać, robisz Archon bardzo fajny maraton z GTA, każdy Live jest bardzo fajny i widać także po tobie, że nie robisz tego, żeby było tylko także masz z tego jakąś radość (wybacz, jeżeli się mylę, ale ja to tak odbieram.) Chociaż przez te marne półtorej godziny możesz znowu zagrać w te bardzo dobre gry. Z tego co zrozumiałem do tej pory nie grałeś w Epizody do GTA IV, więc już niedługo będzie twój "pierwszy raz". Tym bardziej czekam na piątek i niedzielę gdy zagrasz po raz pierwszy w te dodatki, aby zobaczyć twoją szczerą reakcję. A co robi tym czasem konkurencja? Gdy dzisiaj zobaczyłem na tvgry.pl (serwis należący do GOLa) pierwszy odcinek "Tygodnia z GTA" i ten marny 8 minutowy filmik o niczym z pierwszego GTA, to aż się za głowę złapałem mając w pamięci twój Live z GTA 1, robiony od serca i ze szczerą radością (ponownie zaznaczę że tak to odebrałem). tvgry.pl zanotowało taki zjazd od czasu gdy popularny celebryta K. "Beczka" Gonciarz się zwinął, że aż głowa mała. Wasze filmy już są na dużo lepszym poziomie. Na nasz YT też nie ma co liczyć. Ale skończę może już, bo jeszcze pomyślisz że się podlizuję i liczę na jakieś wpływy w przyszłości Grinning Jednak skoro sam Archon pofatygował się do mojego wątku powitalnego (które no nie cieszą się raczej dużą popularnością Smiling) to musiałem to napisać bo może już więcej nie byłoby okazji aby przekazać ci te słowa. Rób to co robiłeś do tej pory, nie zmieniaj siebie ani swojego podejścia. Dzięki za to co zrobiłeś do tej pory i powodzenia w dalszym działaniu. Gorące pozdrowienia dla ciebie i twojej ekipy (ale szczególnie dla ciebie i Neko)(tak, dla Grema teżAww_2). I jak to powiedziałeś: "Brawo Nintendo" Grinning
PS. Może się mylę. Może robisz to tylko dla kasy i własnej satysfakcji... Nie... to raczej niemożliwe Happy
Szukaj
Odpowiedz
Veinitive Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 6
Reputacja: 5
10-09-2013, 19:20
Witaj na forum.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-07-2025, 23:00 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.