Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja:
223
Podczas otwartej bety gra nie powalała jakością, ciekawe czy teraz się coś zmieniło. Ściągnę, obadam, bo to jest chyba pierwszy poważny projekt Cryteka od czasów Crysisa i EA Partners, które już niestety umarło :/
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 8
Reputacja:
5
Gram już jakiś czas i muszę przyznać że gra jest spoko. Jeśli chodzi o grafikę to jest to chyba najlepiej wyglądający MMOFPS-co tu siędziwić skoro jest na silniku CryENGINE. Mimo to mam wrażenie, że nie jest to max jaki można wyciągnąc z tego silnika. Sam od czasu do czasu bawię się na jego najnowszej wersji udostępnionej na stronie crydev.com (czy jakoś tak) i muszę przyznać że "silnik pozwala na więcej". Jeśli chodzi o tryby gier to jest to standart jaki można spotkać u konkutencji. Mikropłatniści mimo iż są to ich nie czuć. Grę bym ocenił na 8/10. Co do platformy GFACE (gameface) jest ona czytelna, prosta i trochę powolna. Tak jak grę oceniam ją na 8/10. Oczywiśce zapraszam wszystkich do sciągnięcia i ocenienia samemu. Mój nick w grze to Brukow i przypominam że jest to moja ocna gry.