25-12-2013, 22:46
Mam problem z kamerka BrightCam w monitorze Asus'a. Nie pamietam modelu. Mam sterownik ASAUS Virtual Camera, ale nawet z nim Winda nie widzi kamery. Wie ktoś może co się stało?
Problem z kamerką w monitorze
|
25-12-2013, 22:46
Mam problem z kamerka BrightCam w monitorze Asus'a. Nie pamietam modelu. Mam sterownik ASAUS Virtual Camera, ale nawet z nim Winda nie widzi kamery. Wie ktoś może co się stało?
25-12-2013, 22:52
Cóż... Nie mam takiego monitora, ani nawet nie wiem jak dokładnie to wygląda. Jednak myślę że instrukcja obsługi (tak, takie rzeczy ciągle istnieją, nawet jeśli są w formie cyfrowej) powie, ci to co ja: Asus Virtual Camera to jedynie program, a nie sterownik.
Poświęcając 5 sekund (słownie: PIĘĆ SEKUND) znalazłem dużo źródeł do pobrania sterownika do BrightCam: https://www.google.pl/search?q=BrightCam...ndows+asus Wcale to nie było trudne, polecam ci też najpierw spróbować rozwiązać problem za pomocą Googli. Jeśli jednak już to próbowałeś i to nie działa, to niestety myślę, że podałeś dużo za mało informacji ("monitor asusa, nie wiem jaki!"), by ktokolwiek mógł ci pomóc. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|