Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 25 26 27 28 29 ... 41 Dalej »

Która gra TrackMania 2 lepsza?
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Która gra TrackMania 2 lepsza?
PanRobal Offline
pąg
*
Liczba postów: 49
Liczba wątków: 5
Reputacja: 1
Question  29-01-2014, 09:21
Cześć,
W łikend zamierzam kupić jakąś TM2, ale mam straszny dylemat, którą wybrać. Przez tą samą cenę jeszcze bardziej się zastanawiam. Ale do tematu. Zastanawiam się nad Valley i Canyon. Stadium nie chcę, już Nations Forever mi się dawno znudził... Nie chcę, abyście wybierali za mnie, tylko chcę, abyście porównali mi obie gry. Jakoś ostatnio napierdzielałem w „demosa” Valley, że zająłem ósme miejsce w moim województwiei jakieś 50 ileś w Polsce. Jednak Canyon mi się podoba za świetne i ciekawe trasy. Co lepsze? Prosiłbym o szybką odpowiedź, bo czas kupna się zbliża. Grinning
WIELKI GRUNIO PATRZY™
Szukaj
Odpowiedz
Wojtex28 Offline
Ten od skrinów
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja: 223
29-01-2014, 10:51
Myślę, że z tej dwójki najbardziej spodoba Ci się Canyon. Sam posiadając wszystkie części TM2 najcieplej wspominam właśnie tą cześć za genialny klimat i rewelacyjne poziomy społeczności. poza tym w "kanion" gra dużo więcej osób, przez co łatwiej znaleźć duży server do grania. Valley to wciąż bardzo dobra propozycja, ale najlepiej go kupi po zapoznaniu się właśnie z Canyon'em, jako taki bonus, bo model jazy jest zupełnie inny, a mapki są trochę sterylniejsze. podsumowując, bierz "kanion" - dużo fenomenalnych map, świetna społeczność ( w tym duża część Polska), bardzo dużo serverów i graczy, a dodatkowo Steam Workshop który wzbogaca każdą grę z serii o mnóstwo dodatkowych treściWinking

Aha, no i ciekawostką jest również fakt, że to własnie Polacy zajmują pierwsze miejsca w rankingach światowych kanionu Winking Jak już będziesz na serverach to często lukaj na rankingi czasowe mapek i szukaj gracza o nicku "davidツ" czy jakoś tak ;D Anyway, powodzenia w wyborze i miłej gry życzę ^^
[Obrazek: 581915.png]
Szukaj
Odpowiedz
PanRobal Offline
pąg
*
Liczba postów: 49
Liczba wątków: 5
Reputacja: 1
01-02-2014, 18:34
Wielkie dzięki. Kupiłem „Kanion" i gra się bardzo fajnie. Jednak muszę zakupić niedługo Valley i nadrobić ranking z demo Grinning
WIELKI GRUNIO PATRZY™
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-05-2025, 00:49 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.