27-02-2014, 17:28
![[Obrazek: VQPfA_aTO58.jpg]](http://arhn.eu/ytcrop/VQPfA_aTO58.jpg)
Na blogu PlayStation ogłoszono dziś, jakie tytuły dostępne będą do pobrania w marcu w ramach usługi PlayStation Plus.
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Tomb Raider w PlayStation Plus na marzec
Tomb Raider w PlayStation Plus na marzec
|
27-02-2014, 17:28
![]() Na blogu PlayStation ogłoszono dziś, jakie tytuły dostępne będą do pobrania w marcu w ramach usługi PlayStation Plus. By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Tomb Raider w PlayStation Plus na marzec
27-02-2014, 19:57
Według mnie najlepszy miesiąc w plusie. Ostatni zupełnie nie przypadł mi do gustu. 2 FPSy, horror, słaby port ModNation Racers no i Dynasty Warriors czyli slasher. Teraz Lara, Dead Nation, PixelJunk. Cud, miód, orzeszki ziemne.
27-02-2014, 22:42
Kurcze, o ile jestem fanem pudełkowych wydań gier to obok gier w ramach ps plus nie mogę przejść obojętnie, co miesiąc wewnętrzne rozterki ;_;
28-02-2014, 02:35
autorze newsa, proponuję przemyśleć lead, bo "Płacisz i grasz za darmo" brzmi...no właśnie.
28-02-2014, 02:44
UP: Widać, że za krótko tu jesteś, by to rozumieć.
![]() Nowy Tomb Raider i Brothers zdecydowanie by mnie ucieszyły, gdybym opłacał PS+, a tego drugiego nie miał już na Steamie. W każdym razie Sony nie zwalnia tempa i wciąż oferuje świetne produkcje w ramach abonamentu tylko trochę droższego, niż przysłowiowe "co łaska". Aktualnie głowię się nad wyborem PSP vs PSV. Tu nie chodzi tylko o bebechy konsoli, ale też o fakt, bym miał w grać, a szeroka i dobrze poznana oferta starszego handhelda troszkę bardziej do mnie przemawia, choć gdybym się zdecydował na Vitę, pewnie opłacałbym Plusa, bo w wersji pudełkowej wyszło stosunkowo niewiele interesujących mnie produkcji. 2 gry za cenę abonamentu to jednak nie w kij dmuchał. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|