29-03-2014, 19:25
Cześć wam.
Ponieważ jestem obecnie w trakcie poszerzania kolekcji o gry w które grałem/chciałem zagrać, potrzebuję waszej promocji. Nie zawsze i nie od razu znajduję interesujące mnie tytuły, nie mam też na tyle dużo czasu, aby co chwilę przeglądać allegro. Wiem, że część z tych tytułów można łatwo dostać, część wręcz przeciwnie. Jeżeli ktoś coś ma z poniższej listy, a nie chciałby, aby się zmarnowało, chętnie odkupię.
Interesują mnie gry tylko po angielsku (ewentualnie po polsku
) i komplety (więc najchętniej 3xA, jednakże okładka i instrukcja nie muszą być po angielsku). Jeżeli nie masz kompletu... i tak napisz, myślę, że się dogadamy
. Gry nie muszą być nowe, ale w im lepszym stanie, tym... no cóż, lepiej.
GBA:
- Pokemon Emerald
- Dragon Ball: Advanced Adventure
- Rayman: Hoodlum's Revenge
Oprócz tego chętnie przygarne coś w rodzaju "case'a" na gry na GBA (o ile takowy istnieje). Lwia część z mojej kolekcji nie ma pudełek, więc przyda mi się coś do ich magazynowanie. Nie zależy mi na pudełkach to pojedynczych gier, a na takim, do którego mógłbym schować kilka sztuk naraz!
Nintendo DS:
- Chrono Trigger
- Dragon Ball: Origins 2
- Dragon Ball Z: Attack of the Saiyans
- Kingdom Hearts: 358/2 Days
- Super Robot Taisen OG Saga: Endless Frontier
- Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors
Nintendo Wii:
- Okami
- Antologia Metal Slug
- Conduit
- Crash of the Titans
- Soul Calibur II (na GC oczywiście)
Nintendo 3DS:
- Fire Emblem: Awakening
- Kid Icarus: Uprising
- Mario Kart 7
PlayStation 3:
- Bayonetta
- Dragon Ball: Budokai HD Collection
- Gran Turismo 5
- Asura's Wrath
- inFamous (najpierw jedynka, jak się spodoba będę polował na dwójkę)
- Kingdom Hearts 1.5 HD Remix
- White Knight Chronicles
- Ni no Kuni
- Tekken 6/Tekken Tag Tournament 2 (niestety nie zbadałem jeszcze, która z nich jest lepsza
)
Z mojej strony jest możliwy odbiór osobisty w Warszawie. Oczywiście nie kupię też wszystkich gier naraz, a w międzyczasie będę ich poszukiwał we własnym zakresie. To inwestycja "długofalowa", którą na poważnie rozpoczynam na początku kwietnia. Podaję wam listę gier, które chciałbym nabyć w przeciągu kilku najbliższych miesięcy. Co jakiś czas będę odświeżał i przypominał o sobie
.
Proszę, odzywajcie się na PW lub na maila: [email protected].
Ponieważ jestem obecnie w trakcie poszerzania kolekcji o gry w które grałem/chciałem zagrać, potrzebuję waszej promocji. Nie zawsze i nie od razu znajduję interesujące mnie tytuły, nie mam też na tyle dużo czasu, aby co chwilę przeglądać allegro. Wiem, że część z tych tytułów można łatwo dostać, część wręcz przeciwnie. Jeżeli ktoś coś ma z poniższej listy, a nie chciałby, aby się zmarnowało, chętnie odkupię.
Interesują mnie gry tylko po angielsku (ewentualnie po polsku

GBA:
- Pokemon Emerald
- Dragon Ball: Advanced Adventure
- Rayman: Hoodlum's Revenge
Oprócz tego chętnie przygarne coś w rodzaju "case'a" na gry na GBA (o ile takowy istnieje). Lwia część z mojej kolekcji nie ma pudełek, więc przyda mi się coś do ich magazynowanie. Nie zależy mi na pudełkach to pojedynczych gier, a na takim, do którego mógłbym schować kilka sztuk naraz!
Nintendo DS:
- Chrono Trigger
- Dragon Ball: Origins 2
- Dragon Ball Z: Attack of the Saiyans
- Kingdom Hearts: 358/2 Days
- Super Robot Taisen OG Saga: Endless Frontier
- Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors
Nintendo Wii:
- Okami
- Antologia Metal Slug
- Conduit
- Crash of the Titans
- Soul Calibur II (na GC oczywiście)
Nintendo 3DS:
- Fire Emblem: Awakening
- Kid Icarus: Uprising
- Mario Kart 7
PlayStation 3:
- Bayonetta
- Dragon Ball: Budokai HD Collection
- Gran Turismo 5
- Asura's Wrath
- inFamous (najpierw jedynka, jak się spodoba będę polował na dwójkę)
- Kingdom Hearts 1.5 HD Remix
- White Knight Chronicles
- Ni no Kuni
- Tekken 6/Tekken Tag Tournament 2 (niestety nie zbadałem jeszcze, która z nich jest lepsza

Z mojej strony jest możliwy odbiór osobisty w Warszawie. Oczywiście nie kupię też wszystkich gier naraz, a w międzyczasie będę ich poszukiwał we własnym zakresie. To inwestycja "długofalowa", którą na poważnie rozpoczynam na początku kwietnia. Podaję wam listę gier, które chciałbym nabyć w przeciągu kilku najbliższych miesięcy. Co jakiś czas będę odświeżał i przypominał o sobie

Proszę, odzywajcie się na PW lub na maila: [email protected].
![[Obrazek: Metroid_signature_by_sEbeQ13.jpg]](http://fc00.deviantart.net/fs51/f/2009/326/3/4/Metroid_signature_by_sEbeQ13.jpg)
3DS FC: 0301-9800-4470
Nintendo ID: SebastianL92