Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 16 17 18 19 20 ... 62 Dalej »

Av3
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Av3
MrProCJ Offline
Wtajemniczony
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
03-05-2014, 21:29
Witajcie Winking
Mam na imię Dawid, ale znajomi mówią na mnie CJ (Często skrywam się pod nickiem "MrProCJ" )
Redakcją Arhn.eu Interesuję się już od ponad roku, ponieważ zawsze pragnąłem by stać takim dobrym recenzentem jak ta redakcja czy CD-Action.
Prowadzę swój kanał na YouTube, ale nie idzie mi zbyt dobrze (aczkolwiek posiadam 250 widzów )
Dlatego postanowiłem jak na razie zająć się nadrabianiem braków, grając w gry na Starych konsolach.
Za niedługo pojawi się mój pierwszy artykuł z doznanych mi przygód.
Mam nadzieję że teraz mi się uda Winking
A co do grania, lubię grać grupowo.
Cenię dobrą fabułę. Jestem raczej graczem gier RPG/Strategia, ale tak na prawdę lubię każdy rodzaj.
Moimi ulubionymi grami są :
-Devil My Cry 1/2/3/4/5 ( aczkolwiek w 5 zagrałem bo uwielbiam Dantego Grinning ale i tak to nie ten sam Dante )
-A Vampire Story
- Gothic 1/2/3
Niestety przez gry MMO nabrałem dużo braków w grach single Childish Ale staram się to nadrobić ;D
Dziękuje za przeczytanie mojego przestawienia, mam nadzieję że was chociaż troszkę zaciekawiłem.
Pozdrawiam ;]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
03-05-2014, 22:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2014, 22:35 przez Link.)
Witaj na forum Dawidzie Trollface
od razu miło mi się skojarzyłeś z kultem tu i wszędzie owianą częścią GTA Sa Nandreas, w której to wcielaliśmy się w rolę CeJota (pzdr dla qmatych)
Z niecierpliwością czekam na Twoje teksty tu u nas - na arhn.eu. Spory plus za maniaczenie na starych konsolkach Heart lubimy tu oldschool, wylewa się falami z każdego zakątka tego śmietnika internetów™

Zapoznaj się z Regulaminem i FAQ, a jak tylko zdobędziesz możliwość pisania na ScreamBoxie - wpadnij do nas, przyjmiemy ciepło, rodzinna atmosfera™ te sprawy... Baw się dobrze, tak jak robię to tu ja, od ponad 2-óch lat Smiling

Pozdrawiam,
Link.
Szukaj
Odpowiedz
MrProCJ Offline
Wtajemniczony
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
04-05-2014, 00:28
Dzięki Link za miłe przyjęcie Winking
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-06-2025, 23:36 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.