Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 15 16 17 18 19 ... 62 Dalej »

Tęcze, jednorożce i trumny, czyli Wiedźma nawiedziła arhn.eu
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Tęcze, jednorożce i trumny, czyli Wiedźma nawiedziła arhn.eu
Kocia Wiedźma Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Rainbow  12-05-2014, 18:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2014, 18:30 przez bleub.)
Witajcie!
Jestem tu tylko dla aczifmentów

Możecie mnie nazywać ot Wiedźmą. Jestem gamerę, rysownikełełę i pisarkełełę. No i robię trumny.
I'm just a Cat Witch, don't mind me.

C.W.

Dopefish Lives! Bidoof Bidoof Torll
Mówiłam

Dział powitalny nie służy do nabijania acziwmentów emotkami, a przedstawienia swej osoby. Zazwyczaj w tego typu sytuacjach zachęcamy do napisania o sobie czegoś więcej niż jednego - dwóch krótkich zdań, w FAQ jednakże wyraźnie zawarta jest informacja, iż spamu emotkami zwyczajnie nie trawimy.
Dlatego też założycielowi tematu wlepiam upomnienie - następnym razem skończy się warnami. Użytkownikowi natomiast 20% za zdecydowanie mniej finezji w ukryciu prawdziwych zamiarów napisania posta. Tym samym zapraszam obie osoby do dokładnego przestudiowania regulaminu i FAQ a także miłego pobytu na forum.
~b

Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
13-05-2014, 14:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2014, 15:05 przez Link.)
Witaj na forum,
pozwolę sobie wyciągnąć trochę więcej informacji na temat gejmerstwa - jakie platformy posiadasz i jakie gatunki najbardziej lubisz? Podziel się swoimi rysunkami, jest na forum specjalny temat do tego, co do tekstów pisanych to... również można je tu umieszczać. Robisz trumny? Ciekawe...

Początek niezbyt fajny, ale wszystko jest do nadrobienia, odsyłam do FAQ i Regulaminu, a w przyszłości zapraszam na shoutboxa Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 13:02 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.