20-05-2014, 22:55
Heeejoo Drodzy użytkownicy forum.Co tam? Jak mija czas? Może się przedstawię? Czemu nie :P Mam na imię Amanda niedługo kończę 17 lat uczęszczam do V Liceum Ogólnokształcącego w Bielsko-Białej. Uczę się dobrze, aleee baardzo lubię grać w gry oglądać animę a naweet czytam trochę mange ; ) Co powiedzieć więcej? Jestem miła sympatyczna lubię poznawać nowych ludzi, ale mam jedną wadę, jeśli ktoś mnie zdenerwuje to radzę uciekać :P, znam trochę japoński, biegle Angielski, niemiecki, iii ruski co powiedzieć więcej? Pewnie mnie poznacie bardziej bo chciałabym tu zagościć na dłużej, przeglądam forum od dłuższeego czasu i postanowiłam się wreszcie zarejestrować i Was poznać
.
Ulubione Anime:Persona, Kuroko no Basuke, Sword Art Online, Angel Beats, High School D
New, Blood Lad, Berserke
Gry: SH2, SH1, SH3, SH4, Fatal Frame, Osu, Persona, Wiedźmin, Skyrim, Gothic, CS, Shin Megami Tensei: Persona 2: Innocent Sin, 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors, MIND=0,

Ulubione Anime:Persona, Kuroko no Basuke, Sword Art Online, Angel Beats, High School D

Gry: SH2, SH1, SH3, SH4, Fatal Frame, Osu, Persona, Wiedźmin, Skyrim, Gothic, CS, Shin Megami Tensei: Persona 2: Innocent Sin, 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors, MIND=0,