Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 20 21 22 23 24 ... 41 Dalej »

Pad do PC - warto ? jaki ?
Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Pad do PC - warto ? jaki ?
Azu Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 5
Reputacja: 21
09-06-2014, 02:01
@JakRasz Wybacz, ale Ty chyba nic nie czytasz z naszych wypowiedzi Winking. To samo napisałem co Smelly. Nawet linki Ci podrzuciłem. Ktoś wcześniej wspominał o tym odbiorniku bezprzewodowym. Ja doczytałem z google że pad XBOX'a działa na falach radiowych 2,4 GHz.
Btw. Kup sobie pada od Xbox'a One, Możesz go podłączyć na USB jak baterie Ci padną, nie ma z tyłu tej "klapy" i tak już są sterowniki wydane do obsługi tego pada. Boom
[Obrazek: Azi-alice.png]
Panie nagrywam na YT
Szukaj
Odpowiedz
SmellySocks Offline
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
09-06-2014, 02:23
Tu małe sprostowanie. Kontroler od Xboxa One działa z komputerami w tym momencie jedynie przewodowo, wykorzystuje kabel micro USB.
[Obrazek: fs_overall.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
JakRasz Offline
Marzyciel Sprzętowy
*
Liczba postów: 28
Reputacja: 0
09-06-2014, 21:57
Trzymałem dziś w rękach pada do Xbox 360 i zaskakująco wygodnie leży w dłoniach (pad do konsoli nie do PC)
Jak moje pytania/posty są denerwujące, mało inteligentne czy coś innego - to przepraszam bardzo.

Niestety niektórym części postów muszę się znaczenia czasem domyślić ale ok.

A tak co do Xbox One to pad ,,Działa z komputerami jedynie przewodowo, wykorzystuje kabel micro USB" - może głupio to zabrzmi ale czy ten pad jest taki jak pad Xbox 360 do PC przewodowy czyli z wbudowanym w siebie kablem ? Czy pad od Xbox One jest bezprzewodowy sam z siebie ale potrzebuje aktualnie odpinanego kabla ? - pytanie poprawne tylko trzeba zrozumieć jego treść.
Szukaj
Odpowiedz
guy_fawkes Offline
SNES
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja: 63
09-06-2014, 23:30
Pad od Xbox One jest bezprzewodowy, tzn. nie ma na stałe wbudowanego kabla. Ma jednak gniazdko do podłączenia takowego - i to gniazdo jest właśnie w standardzie micro USB. Jeśli masz smartfona, to prawdopodobnie na 95% masz właśnie taki kabelek do ładowarki.

Co do czytelności naszych postów: piszemy po polsku, z uwzględnieniem specyficznej, ale bardzo powszechnej terminologii. Uwaga Azu dotyczyła faktu, że kilka razy pytasz dokładnie o to samo, choć odpowiedź już otrzymałeś. Niepotrzebnie sobie komplikujesz sprawę.
[Obrazek: fs.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
JakRasz Offline
Marzyciel Sprzętowy
*
10-06-2014, 21:55
Mhm
Nie posiadam smartfona ale wiem o jaki kabel chodzi.
A czy pad do Xbox One ma tyle samo wsparć w grach czy tylko w paru grach ? Tyle samo co na Xbox 360 ?

Niestety cena takowego wynosi 199 - 259 zł około.
Na Allegro znalazłem tylko takie do konsoli. Mogą być ?
Szukaj
Odpowiedz
guy_fawkes Offline
SNES
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja: 63
10-06-2014, 22:21
Pad od Xboxa One działa z tymi samymi grami, co pad od Xboxa 360.
Innych, niż do konsoli nie ma, co już Ci wyjaśniliśmy. Jeśli chcesz tego pada, musisz kupić właśnie konsolowy i zaopatrzyć się w całkiem długi kabel micro USB. W przyszłości powinien się pojawić w sprzedaży odbiornik do komputera, więc mógłbyś go dokupić, by grać bez kabla.

Dam Ci jednak pewną radę: widać, że dopiero zaczynasz przygodę i pewne rzeczy sprawiają Ci trudność, dlatego kup po prostu pada od X360 w wersji dla komputerów z odbiornikiem. Wszystko, co potrzebne do rozpoczęcia zabawy dostaniesz w pudełku i bez problemu to podłączysz, a pad będzie wygodny. Z pulsacyjnych spustów pada od Xboxa One pożytku na razie i tak by nie było, a Tobie zostanie ponad 50 zł w kieszeni. Smiling
[Obrazek: fs.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
JakRasz Offline
Marzyciel Sprzętowy
*
11-06-2014, 21:40
Mhm

Dzięki wielkie za odpowiedzi Winking
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 02-07-2025, 03:58 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.