Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 13 14 15 16 17 ... 62 Dalej »

Witam wszystkich!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Witam wszystkich!
Warencome Offline
Jazz Jackrabbit
*
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
Wink  30-06-2014, 13:52
Witam!
Mam na imię Maciej i mam 15 lat. Grami interesuję się od najmłodszych lat i są to głównie strategie i wyścigowe. W wieku około 5 lat zagrywałem się w TDR 2000 i GTA 3 jeżdżąc po mapach samochodami (często też po przechodniach :P). Kojarzę z tych czasów jeszcze ToonCar, StuntGP, Lego Loco i jakąś wyścigówke od Lego w której się 2 klawiszami sterowało. Parę lat później do tych gier dołączył Mad Tracks, Earth 2150 i Hokus Pokus Różowa Pantera i Need for Speed Underground 2. W wieku około 10 lat zacząłem piracić (wiem że to złe i już tego nie robię :P) dużo gier i zagrywałem się wtedy w GTA San Andreas, Red Alert 2, Age of Empires 2/3, Twierdzę 1/Krzyżowiec, Flatouta 2 i Trackmanię. Jakoś od 11 roku życia zacząłem kupować gry. Punktem kulminacyjnym były ostatnie 2 lata kiedy przybyło mi ich około 95. Głównie kupowane były na sporych okazjach. Około rok temu kupiłem swoją pierwszą konsole, którą jest Xbox 360. Gier mam na niego niewiele i można je zliczyć na palcach 1 ręki dlatego że zbieram od dłuższego czasu pieniądze na nowy komputer. W planach mam kupić konsolę przenośne: Nintendo DS, PSP, PSV oraz konsole stacjonarne: PS2, PS3, i jakiś nextgen Smiling. Niestety one też będą musiały poczekać ponieważ najpierw muszę kupić telewizor do pokoju. Ogółem u mnie w domu toczy się 3 wojna światowa ponieważ rodzice twierdzą że gry konsole itp. to wyrzucanie pieniędzy w błoto i kiedy widzą kuriera w drzwiach mówiącego "przesyłka do pana Macieja..." to ich krew zalewa :P. Dodam że to moje pieniądze :P. Teraz ogółem gram w gry z tych gatunków:
-Wyścigowe,
-Strategie,
-FPS,
-Akcji,
Zgadza się, nie lubię gier RPG. To podobno dziwne :P. Mnie one po prostu nudzą. Dobra rozpisałem się trochę. Dzięki wszystkim za przeczytanie. Pozdrawiam! Winking
Szukaj
Odpowiedz
ThePS3veteran Offline
Fan Napie*raznia na Gitarze
**
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 16
Reputacja: 2
30-06-2014, 13:54
Witaj w naszym gronie! Btw. Mam tą samą sytuacje z Rodzicami choć wszystkie gry kupuje za moje pieniądze (które oni mi dają Laughing).
Szukaj
Odpowiedz
Warencome Offline
Jazz Jackrabbit
*
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
30-06-2014, 14:01
Ja znowu wszystko kupuję za pieniądze babci i te zarobione przeze mnie. Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 20:31 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.