Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Radioaktywna Skryjówka Śledzia v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 ... 16 Dalej »

Klucz Diablo III
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Klucz Diablo III
timon1974 Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 2
Reputacja: -1
Sad  12-07-2014, 03:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2014, 11:14 przez bleub.)
Witam wszystkich czytających tego posta Smiling
Na wstępie wspomnę i niebędę się powtarzał że grę którą tu opisuję posiadam w wersji oryginalnej Smiling

Swojego czasu będąc na przechadzce zachaczyłem o komis w którym to wykopałem oryginalną grę Diablo III. A że jestem osobą niezbyt zasobną w pieniądze ucieszyłem się faktem że owa gierka kosztowała 15 zeta. Zadowolony z zakupu, poszedłem z nią do domu, mając jednocześnie na uwadze to że z tej gry będzie się cieszył mój 12-letni syn Michał. Niestety radość nie trwała długo ponieważ przez durną politykę firmy Blizzard ( o której nie miałem pojęcia Childish ) polegającą na tym że klucz do gry przypisany jest do pierwszego właściciela i puźniej poprostu nie można go wykorzystać. Ludzie co ja się namordowałem, pisałem do producenta gry, dzwoniłem, wysyłałem e-maile z fotami gry. Niestety przez taką a nie inną politykę (zostałem poprostu potraktowany jak pirat) tzn. dosłownie wymieszano mnie z błotem i zlano ciepłym moczem. Fakt faktem firma Blizzard podpadła mi na całej lini. Może z powodu tego iż jestem starszym graczem i przyzwyczajony jestem do tego że klucz do gry przypisany jest do niej a nie do pierwszego kupca, moja jedna z ulubionych gierek stoi sobie ładnie na półce i się kurzy.
Nie jestem osobą która lubi dużo pisać i ta moja opowieść jest ciut krótkawa, ale zwracam się do graczy z ogromną prośbą (owszem jeśli to będzie możliwe) jak by przypadkiem ktoś miał do odstąpienia klucz do gry to bardzo z tego powodu bym był ja i mój syn bardzo szczęsliwy Smiling

§2.13. Temat ląduje w koszu.
~b

Szukaj
facepalm Offline
NES
Liczba postów: 276
Liczba wątków: 14
Reputacja: 130
12-07-2014, 10:56
Mógłbym odstąpić panu legalnie nabyty klucz za symboliczną cenę, lecz niestety gra ta dozwolona jest od lat osiemnastu, więc nie miałbym sumienia jeśli pozwoliłbym krzywić psychikę pana syna.
Strona WWW Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 00:54 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.