Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Sony › Playstation 3 v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 7 Dalej »

Podróbki akcesoriów + [EDIT] Move, czy warto
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Podróbki akcesoriów + [EDIT] Move, czy warto
benylancoch Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
13-07-2014, 13:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-07-2014, 18:13 przez benylancoch.)
Jestem posiadaczem PS3 od ok 2 tygodni i przeszukując internet na temat konsoli znalazłem wiele tematów w sprawie podróbek DUALSHOCK'a.

Przeglądałem alledrogo i zauważyłem, że wiele rożnych rodzajów opakowań padów (ceny od ok. 80 do 140zł).
Jak wygląda teraz sytuacja z tym? Niestety 180zł za pada w sklepie to trochę za dużo dla mnie, a za 100zł boję się, że będzie to podróba.
Z tego co pamiętam to oficjalne pady mają oznaczenie kończące się na 2E(A1) -> najnowszy.

Gdzie można kupić oficjalne (na 100%) akcesoria i w miarę niskich cenach? Mogą być nawet używki.

Jak ma się sprawa innych akcesoriów, np. move, eye i tego pistoletu?

[Edit]

Mam jeszcze jedno pytanie i nie będę zakładał nowego tematu.
Czy opłaca się kupić move plus ten pistolet do gier, np kilzone itp.?
Szukaj
Odpowiedz
Oscikus Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 122
Liczba wątków: 15
Reputacja: 4
17-07-2014, 21:00
Co do pada.
Poszukaj na gumtree czy tablicy w swoim mieście jakichś padów.
Umówisz się, na żywo sprawdzisz czy to oryginał, czy nie.
To samo z Movem, jednak, miałem okazję pograć w Killzone Sharpshooterem i doznania były sprzeczne. Z jednej strony fajne uczucie, po 15-20min jesteś w stanie grać w miarę normalnie, jednak... Po ok. 40min zaczęła mnie lekko boleć ręka, strzelam, że jeszcze pół godziny i musiałbym zaprzestać grania. No i szło mi gorzej niż na padzie. Jeżeli masz młodsze rodzeństwo/dzieci to możesz move'a kupić, lecz jeśli miałbyś używać go sam to osobiście wolałbym za te 150zł kupić sobie jedną-dwie gry.
Szukaj
Odpowiedz
WaLeT Offline
Pong
*
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 1
Reputacja: -2
10-08-2014, 19:56
Jeżeli chcesz być w 100% pewien, że to oryginał, to musisz kogoś znaleźć z twojego miasta i sprawdzić na miejscu pad lub dogadać się z sprzedającym, aby nadał pada wysyłką pobraniową gdzie jest możliwość sprawdzenia paczki przy kurierze).
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 10-05-2025, 01:25 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.