Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gracze - Graczom v
« Wstecz 1 ... 25 26 27 28 29

Android - gry, aplikacje, recenzje, poradniki!
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Android - gry, aplikacje, recenzje, poradniki!
p4key Offline
Pong
*
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
08-02-2012, 15:39
Witam!

Postanowiłem zająć się produkcjami na YouTube, jako iż mam tam jakąś wiedzę na temat systemu android, wybrałem to za temat przewodni mojego kanału. Na razie zaczynam, więc proszę o wyrozumiałość Winking.

Zacząłem od recenzji aplikacji Ekstraklasa.net Live!, o której możecie dowiedzieć się z video poniżej.

Liczę na Wasze rady i wskazówki, bo wiem, że jeszcze do poziomu Archona wiele mi brakuje, ale się staram doskonalić, na początku miałem lekką tremę, ale później z upływem minut, język mi się rozplątał Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
08-02-2012, 15:54
Audio zaskakująco dobre, ale oczywiście, recenzja byłaby dużo fajniejsza, gdyby nie była wymyślana na bieżąco, tylko przemyślana i najlepiej spisana.

Zdecydowanie potrzebujesz dwóch rzeczy: statywu i focusu, bo teraz równie dobrze mogłaby to być audiorecenzja, bo na wideo niestety, nie widać kompletnie nic Childish
Szukaj
Odpowiedz
p4key Offline
Pong
*
08-02-2012, 16:15
Mhm, rozumiem, postaram się w następnej przygotować bardziej merytorycznie i ze słynnymi karteczkami Smiling. Statywem był mój brat, bo dopiero się w kamerę zaopatrzyłem, ale postaram się w następnym video poprawić Smiling. Dzięki Archon za komentarz Grinning
Szukaj
Odpowiedz
ExGamer Offline
Niah!
**
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 10
Reputacja: 10
08-02-2012, 18:38
Dotrwałem od 2:30 potem wysiadłem. Video to tragedia, natomiast to co mówisz byłoby ok, gdyby nie było troszkę chaotyczne i robione tak "na czuja", czyli co wiem to powiem, ale jak mi się przypomni. Ogólnie zapowiada się nieźle.
A i jeszcze jedno, prosiłbym o poprawienie wymowy, gdyż czasem trzeba było się wsłuchać bardzo uważnie, ponieważ nie rozumiałem wszystkich słów. Może to wina audio, a może po prostu mam nie wprawne ucho. Nie wiem. Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
p4key Offline
Pong
*
09-02-2012, 17:48
Nie to wina tego, że noszę aparat na zęby ^^.
Szukaj
Odpowiedz
Eksterminator Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 0
Reputacja: 4
09-02-2012, 20:37
Ja również noszę, a problemów nie mam :-)
Szukaj
Odpowiedz
p4key Offline
Pong
*
09-02-2012, 22:06
To zależy od wady Winking, ja miałem bardzo dużą wadę i nadal leczę, także myślę, że będzie lepiej z dnia na dzień ^^
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 07:20 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.