12-02-2012, 22:44
Zakładam temat, w którym możecie prosić innych o wsparcie w różnych konkursach internetowych
Często jest tak, że bierzemy w czymś udział albo chcemy pomóc znajomym w zbieraniu głosów. Nas nic to nie kosztuje a fajnie jest czasem kogoś tak bezinteresownie wesprzeć. Ja zaczynam:
Konkurs T-Mobile - Zrób Głośniej!
O co chodzi: Głosujemy na zespół oraz utwór, który nam się najbardziej podoba. Jest to konkurs dla debiutujących zespołów. W tym wypadku proszę o głosy na The Animators - No. Są to moi znajomi, którzy moim zdaniem grają naprawdę świetną, niekomercyjną muzykę
Jeśli komuś będzie mało utworów, to może przesłuchać innych tutaj.
Z kim rywalizujemy: Oczywiście z zespołem, który aktualnie zajmuje pierwsze miejsce
Przesłuchajcie sami ich kawałka i sami powiedzcie, czy zasługują na pierwsze miejsce ;d
Jak i gdzie głosujemy: Na tej stronie. Wystarczy założyć konto (co trwa 2 minuty) i oddać głos.
Będę bardzo wdzięczny za Waszą pomoc
Z góry dziękuję!

Konkurs T-Mobile - Zrób Głośniej!
O co chodzi: Głosujemy na zespół oraz utwór, który nam się najbardziej podoba. Jest to konkurs dla debiutujących zespołów. W tym wypadku proszę o głosy na The Animators - No. Są to moi znajomi, którzy moim zdaniem grają naprawdę świetną, niekomercyjną muzykę

Z kim rywalizujemy: Oczywiście z zespołem, który aktualnie zajmuje pierwsze miejsce

Jak i gdzie głosujemy: Na tej stronie. Wystarczy założyć konto (co trwa 2 minuty) i oddać głos.
Będę bardzo wdzięczny za Waszą pomoc