Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Sony › Playstation 3 v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 7 Dalej »

GH III: Legends of Rock a DLC
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
GH III: Legends of Rock a DLC
OrzechMC Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
22-08-2014, 23:36
Witam
Ostatnio odpaliłem sobie stare dobre Guitar Hero III: Legends of Rock i aż się zaskoczyłem jak dobre utwory tam się znajdują. Przegrałem jakiś czas i doszedłem do wniosku, że w menu gry grają piosenki których nie ma na liście tych, które są grywalne. Postanowiłem poszukać w internecie i znalazłem je na liście piosenek a tym samym znalazłem piosenki podpisane jako "Downloadable songs". Podobno można je pobrać z PS Store(sklepu Xboxowego alternatywnie). Przeglądam PS Store i nic, ślad po grze GH III zupełnie zaginął, ani samej gry, ani dodatków nie da się tam znaleźć. I tutaj rodzi się moje pytanie, czy ktoś miał wcześniej taki problem lub nie miał i wie jak pobrać to DLC i wrzucić do gry? Szukałem w googlach ale nic ciekawego tam nie znalazłem. Parę linków z rzekomym DLC w sklepie Xboxa ale każdy z nich wysyłał do strony która informowała iż taka strona nie istnieje.
Liczę na waszą pomoc gdyż znalazłem tyle świetnych tytułów, że nie mógłbym w nie grać godzinami.

Pozdrawiam,
OrzechMC

PS Tutaj macie link do tej listy piosenek: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_son...ds_of_Rock
Szukaj
Odpowiedz
Kicaken Niedostępny
Pan Przypinka $$$
**
Liczba postów: 174
Liczba wątków: 4
Reputacja: 230
22-08-2014, 23:55
Niestety, serwery do Guitar Hero zostały jakiś czas temu wyłączone. Nie ma żadnej opcji aby pobrać dodatkowe piosenki.
Szukaj
Odpowiedz
OrzechMC Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
23-08-2014, 06:50
Szkoda. No cóż, pozostaje mi grać w GH: Warriors of Rock lub Rock Banda :P

Dzięki za odpowiedź. Do zamknięcia.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 18:30 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.