Server Shogo (Nie Mój Ale Polecam)
|
15-07-2011, 14:09,
|
|||
|
|||
Server Shogo (Nie Mój Ale Polecam)
Nazwa serwera:Server Shogo
Adres serwera:aktualny 89.68.24.78 ale może się zmienić Administratorzy:Shogo,Wojtq Opis: Dopiero zaczynam przygodę z Terrarią więc szukam kogoś do gry Uwagi:Zakaz czitowania i robienia wiochy Namiar : gg 1070300 ,na steam shogo z avatarem demo z tf2 jestem w grupie strony Ok Jest Tmod Jest rejestracja i 3 kolorki dla 3 grup Kolory niezarejestrowany - zielony zarejestrowany - niebieski OP- czerwony Wgrałem nową mapę starą mogę odpalić potem jak ktoś będzie chciał itemy 14.07.2011 serw działa zostawiam na nockę do jutra i tak dalej |
|||
15-07-2011, 15:46,
|
|||
|
|||
Re: Server Shogo (Nie Mój Ale Polecam)
eee. jak próbuje sie zalogować to pisze kicked
co robić/? mógłbym pomuc w rozbudowie servera, gram w terraria ponad miesiąc i mam doświadczenie EDIT: mam terrarie 1.0.5 (pirata) - \\Rosh: Jest czym się chwalić. Jak by to ode mnie zależało to bym was (pirackie ścierwa) banował. żeby życie miało smaczek , raz batonik raz ziemniaczek
TERRARIA PLAYER |
|||
16-07-2011, 22:53,
|
|||
|
|||
Bo pewnie masz shackowane itemki
|
|||
18-07-2011, 11:43,
|
|||
|
|||
Gabro123 napisał(a):Bo pewnie masz shackowane itemki nie chakuje itemków , nawet nieużywam tych "maperów" żeby całą mape zobaczyć i niejestem tak,i uzalezniony od gier żeby wydawać nanie kase :roll: , lepiej kupić browca, lub pójść z dziewczyną do kina żeby życie miało smaczek , raz batonik raz ziemniaczek
TERRARIA PLAYER |
|||
18-07-2011, 12:44,
|
|||
|
|||
ttomek napisał(a):Gabro123 napisał(a):Bo pewnie masz shackowane itemki No i po polsku pisać nie umiesz, tak poza tym, to się nie nazywa uzależnienie tylko nie-bycie-ścierwem. Ściąganie gier to przestępstwo i życzę CI żeby ktoś kiedyś Ci to wytykał. Sorry za offtop ale mnie krew zalewa jak takie posty widzę. //Dokładnie! Po co kupywac bilet (np. do autobusu), skoro można na gapę jeździc i sobie browca za to kupic? To jest to samo! I to jest przestępstwo i to... ~Karguel1995 Zapraszam na mój blog- rosh.pl
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości